Professioneel Omgaan Met Hoogbegaafde Kinderen In Het Basisonderwijs

Professioneel Omgaan Met Hoogbegaafde Kinderen In Het Basisonderwijs - Sylvia Drent | Tiliboo-afrobeat.com

...ioneel omgaan met hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs' biedt pedagogiek- en didactiekdocenten alle informatie die zij nodig hebben om een goede cursus te geven ... Passend onderwijs voor begaafde leerlingen ... . Het boek is zeer geschikt als cursusboek voor een module hoogbegaafdheid in het PABOprogramma en kan tevens gebruikt worden voor nascholingsprojecten over hoogbegaafdheid. Professioneel omgaan met hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs biedt, naast uniformering van het cursusaanbod, een stapsgewijze instructie voor (aankomende) leerkrachten. Uitgelegd wordt hoe zij een traject van individuele leerlingbegeleiding voor hoogbegaafde leerlingen kunnen opzetten. Hoogbloeiers, kleuters met een ontwikkelingsvoors ... Professioneel omgaan met hoogbegaafde kinderen in het ... ... . Uitgelegd wordt hoe zij een traject van individuele leerlingbegeleiding voor hoogbegaafde leerlingen kunnen opzetten. Hoogbloeiers, kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Uitgever: Uitgeverij OMJS Meersman, A. (2003). Hoogbegaafden in het basisonderwijs: praktische tips voor een aangepaste aanpak op school en thuis. Gent: Academia Press. Molen, W. van der (2005). Omgaan met h...

INFORMATIE

AUTEUR
Sylvia Drent
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Professioneel Omgaan Met Hoogbegaafde Kinderen In Het Basisonderwijs.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer hogescholen, pabo's en schoolbegeleidingsdiensten verzorgen modules en cursussen met betrekking tot hoogbegaafdheid. Kenmerk van deze cursussen is dat er geen algemene leerdoelen bestaan, er geen landelijke richtlijnen zijn en docenten niet over geschikt cursusmateriaal beschikken. Professioneel omgaan met hoogbegaafde leerlingen in het basisonderwijs biedt, naast uniformering van het cursusaanbod, een stapsgewijze instructie voor (aankomende) leerkrachten. Uitgelegd wordt hoe zij een traject van individuele leerlingbegeleiding voor hoogbegaafde leerlingen kunnen opzetten.

Wil je het boek lezen?Professioneel Omgaan Met Hoogbegaafde Kinderen In Het Basisonderwijs in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sylvia Drent. Lezen Professioneel Omgaan Met Hoogbegaafde Kinderen In Het Basisonderwijs Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN