Met de kloten voor het blok

Met de kloten voor het blok - Kris Heijnis | Tiliboo-afrobeat.com

... kloten voor het blok" is vergelijkbaar met: "De kont tegen de krib gooien" In het gezegde zitten de volgende onderdelen: kloten: rolkralen in rijglijg voor grootzeil aan mast, ook : knopen in een lijn die niet door een blok (katrol ) kunnen ... Boek Sneker Pan coach 'Met de kloten voor het blok' ... . Met de kloten voor het blok 1e druk is een boek van Kris Heijnis uitgegeven bij Louise. ISBN 9789491536021 Dit boek geeft inzicht in uw team, bedrijf of organisatie aan de hand van scheepsuitdrukkingen. Nederland was eeuwenlang een toonaangevende scheepvaartnatie. Met de kloten voor het blok Toen: Bij oude zeilboten was het grootzeil aan de mast bevestigd door middel van een koord met houten ballen (kloten). Dit zeil werd gehesen door een ... Waar komt het gezegde vandaan: met de kloten voor het blok ... ... . Nederland was eeuwenlang een toonaangevende scheepvaartnatie. Met de kloten voor het blok Toen: Bij oude zeilboten was het grootzeil aan de mast bevestigd door middel van een koord met houten ballen (kloten). Dit zeil werd gehesen door een touw dat door een katrol (blok) liep. Wanneer er tijdens het hijsen iets mis ging, kwamen de kloten tegen Hieronder zijn een aantal genoemd met de betekenis. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kris Heijnis
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Met de kloten voor het blok.pdf

OMSCHRIJVING

Met de kloten voor het blok 1e druk is een boek van Kris Heijnis uitgegeven bij Louise. ISBN 9789491536021 Dit boek geeft inzicht in uw team, bedrijf of organisatie aan de hand van scheepsuitdrukkingen. Nederland was eeuwenlang een toonaangevende scheepvaartnatie. Geen wonder dat veel woorden en uitdrukkingen in ons dagelijks taalgebruik een maritieme oorsprong hebben. Deze uitdrukkingen zijn veelal metaforen om situaties, onderlinge verhoudingen of gebeurtenissen aan te geven. Kris Heijnis is trainer, coach en adviseur. Hij verzamelde en rubriceerde scheepsuitdrukkingen en maakte ze toepasbaar om koers, cultuur, leiderschap en onderlinge communicatie in teams, organisaties en bedrijven bespreekbaar te maken.

Wil je het boek lezen?Met de kloten voor het blok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kris Heijnis. Lezen Met de kloten voor het blok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN