Kwetsbaar en afhankelijk

Kwetsbaar en afhankelijk - L. Mevissen | Tiliboo-afrobeat.com

...ar en afhankelijk 1e druk is een boek van L ... Kwetsbaar en afhankelijk ISBN: 9789066656703 - EMDR-shop ... . Mevissen uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789066656703 Ouders, begeleiders of leerkrachten van mensen met een verstandelijke beperking worden regelmatig geconfronteerd met moeilijk hanteerbaar gedrag. Kwetsbaar & afhankelijk is met name geschikt voor orthopedagogen en psychologen, groeps- en activiteitenbegeleiders, leerkrachten, artsen, paramedici, therapeuten en andere disciplines. Ook voor ouders en andere belangenbeharti ... Boek: Kwetsbaar en afhankelijk - Springest ... . Ook voor ouders en andere belangenbehartigers is dit boek toegankelijk. Liesbeth Mevissen heeft meer dan 25 jaar ervaring met de doelgroep. Kwetsbaar en afhankelijk van Liesbeth Mevissen, 9789066656703 voor € 26,00 bij Boom Psychologie. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Emoties, kwetsbaarheid en af...

INFORMATIE

AUTEUR
L. Mevissen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kwetsbaar en afhankelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Kwetsbaar en afhankelijk 1e druk is een boek van L. Mevissen uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066656703 Ouders, begeleiders of leerkrachten van mensen met een verstandelijke beperking worden regelmatig geconfronteerd met moeilijk hanteerbaar gedrag. Ze voelen zich machteloos. Ze willen weten wat er aan de hand is, of er iets aan te doen is en hoe het aangepakt kan worden.Hoe komen zij tot handelingsstrategieën die een positief effect hebben op het welbevinden van de persoon met een verstandelijke beperking? Een efficiënte, transparante en methodische samenwerking is onontbeerlijk voor succes op langere termijn. Alle betrokken professionals zijn belangrijke personen uit het eigen netwerk van een cliënt zijn hierbij nodig. Kwetsbaar & afhankelijk is met name geschikt voor orthopedagogen en psychologen, groeps- en activiteitenbegeleiders, leerkrachten, artsen, paramedici, therapeuten en andere disciplines. Ook voor ouders en andere belangenbehartigers is dit boek toegankelijk.Liesbeth Mevissen heeft meer dan 25 jaar ervaring met de doelgroep. Ze is werkzaam als orthopedagoog/gz-psycholoog en daarnaast als docent en supervisor.

Wil je het boek lezen?Kwetsbaar en afhankelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur L. Mevissen. Lezen Kwetsbaar en afhankelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN