Bonte vlinder

Bonte vlinder - Greetje van den Berg | Tiliboo-afrobeat.com

...te Vlinder. Op deze website beschrijven we hoe we onderwijs en zorg aan onze kinderen bieden ... Elly Mos - Speltherapeut - SBO De Bonte Vlinder | LinkedIn ... . U krijgt informatie over ons onderwijs, de kinderen die bij ons op school zitten, de teamleden die er werken, etc. Wilt u meer weten? Leest u dan onze ... Kinderopvang is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Bijna iedereen die werkt of studeert maakt gebruik van een vorm van kinderopvang. De Bonte Vlinder. Als school vinden wij het belangrijk dat er een goed contact is met de ouder(s) en verzorg ... Héél véél info over basisschool De Bonte Vlinder in Den ... ... . Als school vinden wij het belangrijk dat er een goed contact is met de ouder(s) en verzorger(s). Opvoeden doen we immers samen. Voor vragen en informatie kunt u altijd bij de leerkracht van uw kind terecht. De inloop 's morgens voor groep 1 t/m 5 ... De Bonte Vlinder is een school die deel uit maakt van de Haagse Scholen. De missie van de Haagse scholen zijn de uitgangspunten van waaruit de school ...

INFORMATIE

AUTEUR
Greetje van den Berg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bonte vlinder.pdf

OMSCHRIJVING

De jongste dochter uit een gezin raakt na een ongeluk de draad kwijt. Ze gaat aan de drugs en maakt daardoor haar leven en dat van haar ouders, broer en zus tot een nachtmerrie. Uiteindelijk kiest ze ervoor om zelfmoord te plegen. Het lukt haar ouders om na een lange weg de draad van het leven weer op te pakken. Treffend geschreven en zeer gevoelig boek over de problemen in een gezin als een van de kinderen verslaafd is. De onmacht en het vechten van de moeder, het gevoel te hebben gefaald met de opvoeding.

Wil je het boek lezen?Bonte vlinder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Greetje van den Berg. Lezen Bonte vlinder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN