Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen

Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen - none | Tiliboo-afrobeat.com

...urlijk wandelen in Vlaanderen. 20 tochten voor grote en kleine avonturiers dicht bij huis ... Wandelen in Luxemburg: 6 avontuurlijke routes met kinderen ... ... . Michaël Cassaert. 20 belevenisroutes weg van de platgetreden paden, voeren je naar de mooiste natuurplekken van Vlaanderen; Wandelen langs het riviertje La Grande Honnelle, door het Bois d'Angre, over een oude spoorweg en een stukje over de grens in Frankrijk. 24/12/2016 Een nieuwe wandeling De vallei van de Oude Kale (MERENDREE) in de provincie Oost-Vlaanderen werd toegevoegd. Het enige woord dat er is, is 'wandelen'. Maar dat komt qua betekenis toch niet in de b ... Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen - Michaël Cassaert ... ... . Het enige woord dat er is, is 'wandelen'. Maar dat komt qua betekenis toch niet in de buurt van 'hiking'. België is een land van fietsers en kannibalen maar wandelaars? Nope. En toch kan je avontuurlijk wandelen in België. In 1995 publiceerde uitgeverij Lannoo het boek "Avontuurlijk wandelen in de Ardennen"...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen.pdf

OMSCHRIJVING

Donkere bossen, ruige weiden met wilde grazers, onstuimige beken, verraderlijke vennen, wandelende duinen, wiebelende hangbruggen of een zelf geknutselde takkenbrug ... het komt allemaal aan bod in Avontuurlijk Wandelen.Auteur Michaël Cassaert haalde de avonturier in zich weer naar boven en tekende 20 verrassende en super leuke wandelroutes uit langs de allermooiste natuurplekken van Vlaanderen. De routes zijn 5 tot 25 kilometer lang, en dus haalbaar voor het hele gezin.Elke route is gedetailleerd uitgetekend op een eenvoudig leesbare kaart. Duidelijke iconen geven in één oogopslag aan welke avonturen de tocht in petto heeft: wilde grazers (galloways, shetlandpony's of wilde paarden), vlonderpad, zelf je weg banen, drassig gebied, langs een afgrond, een rivier oversteken zonder brug ...De prachtige foto's van Koen De Langhe maken dat je meteen zin krijgt om eropuit te trekken.

Wil je het boek lezen?Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Avontuurlijk wandelen in Vlaanderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN