Koepels hc01. chrysalide

Koepels hc01. chrysalide - Loïc Nicoloff | Tiliboo-afrobeat.com

... hc01. chrysalide (Losbladig). Koepels speelt zich af aan het einde van de 21ste eeuw ... Chrysalide (Koepels, #1) by Loïc Nicoloff ... . Door een wereldwijd conflict, dat met atoomwapens werd... Op zoek naar artikelen van Studio K? Artikelen van Studio K koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Zoek je naar de strip Chrysalide van Nicoloff Loïc, Roth-Fichet Xavier, Koepels? Deze strip is beschikbaar online bij De Poort. Koepels 1. Chrysalide Dark Dragon Uitgeverij HC Kijk ook zeker naar de foto's want ... Koepels / 1. Chrysalide - Bobbedoes ... . Koepels 1. Chrysalide Dark Dragon Uitgeverij HC Kijk ook zeker naar de foto's want die zijn onderdeel van de beschrijving. Alles kan ook afgehaald worden te Sint Gillis Waas of op een beurs. Collectie Explora # HC01 Mary Kingsley; De berg van de goden: €16....

INFORMATIE

AUTEUR
Loïc Nicoloff
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Koepels hc01. chrysalide.pdf

OMSCHRIJVING

Koepels speelt zich af aan het einde van de 21ste eeuw. Door een wereldwijd conflict, dat met atoomwapens werd beslecht en door rampzalige klimaatwijzigingen, staat 2080 geboekstaafd als het einde van de wereld. Alleen in een dertigtal koepels, het werk van een visionair, konden mensen overleven. Zes eeuwen later komt het knappe meisje Alyanna in Arch 28 erachter dat de koepels er niet alleen zijn om zich tegen de buitenwereld te beschermen. De waarheid is complexer dan dat.K0epels ligt in de lijn van Tessa en Konvooi. De auteurs zijn Xavier Roth-Fichet en Loic Nicoloff die sinds 2004 de co-scenarist is van Leo Loden.

Wil je het boek lezen?Koepels hc01. chrysalide in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Loïc Nicoloff. Lezen Koepels hc01. chrysalide Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN