Goddelijk wild

Goddelijk wild - Ann Sterckx | Tiliboo-afrobeat.com

...jk Wild Sterckx, A. & Vandamme, R. (2015) ... Goddelijk wild - STERCKX, Ann - Bibliotheek Boutersem ... . Goddelijk Wild. Twee psychologen, een liefdesverhaal en een wereld in transitie. Gent: Ecologize. ISBN: 9789490384159, NUR 734 341, 388p. Goddelijk Wild is een authentiek verhaal van twee psychologen die een trektocht door de wilde natuur van Canada ondernemen. In 'Goddelijk Wild' doet een tweetal psychologen verslag van hun trektocht door de wilde natuur van Canada. De reis maakt een diepere indruk op hen ... Goddelijk Wild (incl. essay De gelukkige activist) ... . De reis maakt een diepere indruk op hen dan ze van tevoren hadden kunnen bevroeden. Door middel van bijzondere ontmoetingen - niet alleen met andere mensen - maar ook met dieren en de confrontatie met het uitzonderlijke en pure landschap van Canada geven zij zichzelf en elkaar een ... Goddelijk Wild Sterckx, A. & Vandamme, R. (2015). Goddelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Ann Sterckx
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Goddelijk wild.pdf

OMSCHRIJVING

Goddelijk WildSterckx, A. & Vandamme, R. (2015). Goddelijk Wild. Twee psychologen, een liefdesverhaal en een wereld in transitie. Gent: Ecologize. ISBN: 9789490384159, NUR 734 341, 388p.Goddelijk Wild is een authentiek verhaal van twee psychologen die een trektocht door de wilde natuur van Canada ondernemen. Nietsvermoedend belanden ze door ontmoetingen met mensen, dieren en landschappen in een existentiële queeste. Naargelang de reis vordert, stapelen de dialogen zich op en vinden ze antwoorden op diepe vragen: hoe zinvol reageren op een maatschappij en wereld in transitie? Welk leven is de moeite waard? Welke mens willen we zijn? De auteurs stellen zich kwetsbaar op en nemen de lezer mee naar hun innerlijke wereld. Op deze wijze slagen ze er ook in om verborgen gedachten en gevoelens van heel wat mensen te vertolken. Ze houden een spiegel voor en nodigen de lezer uit om er samen met hen doorheen te springen, naar een landschap van nieuwe mogelijkheden.Menig actuele menselijke thema's passeren de revue: de vorm van een hedendaagse liefdesrelatie, hoe we met 'het wilde' omgaan, overleven in werksituaties en de plek van de mens in het universum. Twee essays ronden dit werk af: De weg van de mens, zeven verhalen en De levensstijlactivist.'Dit reisverhaal, in wezen een liefdesverhaal, leest als een trein en zit vol bijzondere dialogen en verrassende inzichten.'AuteursAnn Sterckx (1973) is Master in organisatiepsychologie en facilitator in participatieve en collaboratieve praktijken. Dr. Rudy Vandamme (1958) is doctor in de psychologie en pionier van het Ontwikkelingsgericht Coachen. Zij situeren zichzelf in verschillende netwerken en gemeenschappen: ecopsychologie, Schumacher College, Findhorn Foundation, Transitie initiatieven, Dialogisch Zelf, Taos instituut en Integral instituut. Hun missie is om ecopsychologie als vakgebied te ontwikkelen en mensen te helpen reflecteren over zichzelf en de wereld.

Wil je het boek lezen?Goddelijk wild in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ann Sterckx. Lezen Goddelijk wild Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN