De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001

De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001 - Hergé | Tiliboo-afrobeat.com

...enstreken van Kwik & Flupke integraal 002 (Paperback) ... Vind kwik en flupke in Boeken op Marktplaats ... . Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Herge. Ze groeiden ql snel uit tot een... 1 Guitenstreken van kwik en flupke. """Georges Remi wordt geboren te Brussel op 22 mei 1907. Als jonge snaak gaat hij naar het Sint-Boniface college in Brussel waar hij zich al snel blijkt te vervelen. U vindt De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001 in PDF, ePUB, MOBI. Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Hergé. ... De guitenstreken van Kwik en Flupke - Wikipedia ... . Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Hergé. Ze groeiden al snel uit tot een legendarisch komisch duo, dat voortdurend overhoop lag met het gezag in de persoon van de betweterige Agent 15. De geestelijke vader van Kuifje toonde met de strip dat hij niet alleen ... De guitenstreken van kwik en flupke 4 serie casterman uitgaven hc - 2e reeks nummer in reeks: 4 uitgave 1969 eerste druk een echte. Zo goed als nieuw Verzenden. B...

INFORMATIE

AUTEUR
Hergé
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001.pdf

OMSCHRIJVING

Kwik en Flupke werden in 1930 bedacht door Hergé. Ze groeiden al snel uit tot een legendarisch komisch duo, dat voortdurend overhoop lag met het gezag in de persoon van de betweterige Agent 15. De geestelijke vader van Kuifje toonde met de strip dat hij niet alleen uitblonk in lange avonturenverhalen, maar ook een meester was op de korte baan. Deze integrale versie bevat de 6 eerste delen en kwam tot stand door het overnemen van de oorspronkelijke Franse gekartonneerde uitgaves van 1949 tot 1954 voor de illustraties en van de Nederlandstalige bundels van 1975 voor de teksten.

Wil je het boek lezen?De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hergé. Lezen De guitenstreken van Kwik & Flupke integraal 001 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN