NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014

NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014 - S. van Gunst | Tiliboo-afrobeat.com

...Standaarden voor de praktijkassistente zijn de NHG-Standaarden voor de huisartsen toegankelijk gemaakt voor praktijkassistentes ... NHG Standaarden voor de huisarts 2014 | Boeken.com ... . Als zodanig is het boek een belangrijk naslagwerk. Meer kennis van de NHG-Standaarden zorgt er immers voor dat huisartsen en praktijkassistentes sneller op één lijn zitten. Met als uiteindelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor patiënten. In NHG-Standaarden voor de praktijkassistente zijn de NHG-Standaarden voor de huisartsen toegankelijk gemaakt voor praktijkassistentes. Als zodanig is het boek een belangrijk naslagwerk. Meer kennis van de NHG-Standaarden zorgt er immers voor dat huisartsen en ... Studers | NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014 ... ... . Als zodanig is het boek een belangrijk naslagwerk. Meer kennis van de NHG-Standaarden zorgt er immers voor dat huisartsen en praktijkassistentes sneller op één lijn zitten. In NHG-Standaarden voor de praktijkassistente z...

INFORMATIE

AUTEUR
S. van Gunst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014.pdf

OMSCHRIJVING

In NHG-Standaarden voor de praktijkassistente zijn de NHG-Standaarden voor de huisartsen toegankelijk gemaakt voor praktijkassistentes. Als zodanig is het boek een belangrijk naslagwerk. Meer kennis van de NHG-Standaarden zorgt er immers voor dat huisartsen en praktijkassistentes sneller op één lijn zitten. Met als uiteindelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor patiënten.

Wil je het boek lezen?NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. van Gunst. Lezen NHG-standaarden voor de praktijkassistente 2014 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN