Het wezenlijke is onzichtbaar

Het wezenlijke is onzichtbaar - Eugen Drewermann | Tiliboo-afrobeat.com

... met het hart krijg je kijk op iemand. Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar ... iriscraniosacraal.nl - Welkom! ... . - Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar, herhaalde de kleine prins, om het goed te onthouden. - De mensen hebben het vergeten, zei de vos. Maar jij moet het niet vergeten. Jij blijft altijd verantwoordelijk voor wat je tam hebt gemaakt. Het wezenlijke is onzichtbaar (Paperback). E. Drewermann geeft in dit boeiende boek zijn eigen lezing van 'De kleine prins'. Hij verklaart en evalueert... De regel die erop volgt zegt ook al iets over de ... Het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar ... . Hij verklaart en evalueert... De regel die erop volgt zegt ook al iets over de betekenis ervan: 'Alleen met het hart kun je goed zien; het wezenlijke is voor de ogen onzichtbaar'. Wat er in de ziel van iemand omgaat blijft verborgen voor andermans ogen. Maar wie de persoon liefheeft is pas in staat te begrijpen hoe hij o...

INFORMATIE

AUTEUR
Eugen Drewermann
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Het wezenlijke is onzichtbaar.pdf

OMSCHRIJVING

E. Drewermann geeft in dit boeiende boek zijn eigen lezing van 'De kleine prins'. Hij verklaart en evalueert de tekst van Saint-Exupéry als een zoeken naar het behoud van zingeving en waarden. Hij komt echter naar het behoud van zingeving en waarden. Hij komt echter tot de conclusie dat de auteur niet geslaagde is in zijn opzet.

Wil je het boek lezen?Het wezenlijke is onzichtbaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eugen Drewermann. Lezen Het wezenlijke is onzichtbaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN