Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde

Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde - none | Tiliboo-afrobeat.com

...eeks - Toekomst van de bestuurskunde 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Bestuurskunde ... Toekomst van de bestuurskunde - NRC Webwinkel ... . ISBN 9789462367753 Als geïnstitutionaliseerd vakgebied is de bestuurskunde in Nederland nu ongeveer veertig jaar oud. Onlangs verscheen Toekomst van de bestuurskunde, een bundel essays over de staat van de bestuurskunde. Onder redactie van onder andere Thomas Schillemans van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO) reflecteren uiteenlopende auteurs over de huidige stand van zaken in de bestuurskunde en kijken zij ook vooruit.. Als geïnstitutionaliseerd vakgebied is de bestuurskunde in ... Toekomst van de bestuur ... Toekomst van de bestuurskunde door Zeger van der Wal ... ... .. Als geïnstitutionaliseerd vakgebied is de bestuurskunde in ... Toekomst van de bestuurskunde Redactie: Philip Marcel Karré, Thomas Schillemans, Martijn van der Steen en Zeger van der Wal ISBN Boek: 978-94-6236-775-3 , 1e druk Als geïns...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde 1e druk is een boek uitgegeven bij Boom Bestuurskunde. ISBN 9789462367753 Als geïnstitutionaliseerd vakgebied is de bestuurskunde in Nederland nu ongeveer veertig jaar oud. De Vereniging voor Bestuurskunde is opgericht in 1974; de eerste zelfstandige studierichting begon in Twente in 1976. 40+ is een leeftijd die vaak aanzet tot fundamentele zelfreflectie en soms tot domme dingen.In deze bundel buigen de auteurs zich over kernvragen voor het vakgebied. Is de bestuurskunde eigenlijk wel een eigenstandige discipline of juist een onderdeel van de politicologie, de juridische of de managementwetenschappen? Wat zijn belangrijke ontwikkelingen in de afgelopen jaren en welke verwachtingen zijn er voor de toekomst? Op welke punten is de bestuurskunde belangrijk en beslissend geweest en hoe kan het vakgebied verder worden versterkt? Hoe heeft het vakgebied zijn weg gevonden in het spanningsveld tussen wetenschap en praktijk, tussen toepassing en meer fundamentele kennisontwikkeling?Deze beschouwing levert een rijk geschakeerd beeld op van staat en toekomst van de bestuurskunde.

Wil je het boek lezen?Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Essayreeks - Toekomst van de bestuurskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN