Dit is het boek voor ouders met een leven

Dit is het boek voor ouders met een leven - Barbara van Erp | Tiliboo-afrobeat.com

...ven bij Dit is het boek voor ouders met een leven ... Ebook ePUB: Dit is het boek voor ouders met een leven ... ... . Boek van te voren gereserveerd en hij kwam 2 dagen voor onze vakantie binnen. Niet verwacht dat ik er daadwerkelijk tijd voor zou hebben om te lezen met een kleintje van 1,5 maar het leest zo makkelijk weg. Online magazine voor ouders met een leven Het leukste online magazine over het ouderschap, maar dan over hoe het écht is. Hier lees je alles over zwanger zijn, bevallen en opvoeden. Met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters ... Me-to-We | Online magazine voor ouders met een leven ... . Met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op heel weinig slaap! Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt. Dit is het boek voor ouders met een leven Barbara van Erp, Femke Sterken 9789038803494 In 2013 startten Barbara...

INFORMATIE

AUTEUR
Barbara van Erp
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dit is het boek voor ouders met een leven.pdf

OMSCHRIJVING

In 2013 startten Barbara van Erp en Femke Sterken het inmiddels razend succesvolle me-to-we.nl, een online magazine voor ouders met een leven. En nu is er het boek: voor alle jonge en misschien iets oudere ouders die snakken naar een realistische kijk op het ouderschap. Soms is dat immers een roze wolk, soms een enorm grijze donderwolk. Soms gaat het gepaard met vertedering en geluk, soms met gekrijs, gevloek en doorwaakte nachten. En als je dan ook nog op het honderdste stukje lego staat van die week, kan de emmer wel heel erg vol lijken.Journalisten en bloggers Van Erp en Sterken schreven dit boek voor al die ouders-die-het-soms-ook-even-niet-weten-maar heel-graag-AF-en-TOE-tja-het-is-misschien-egoïstisch-een-eigen-leven-willen-leiden. Met hun herkenbare, geestige en licht cynische columns, lijstjes, foto's, brieven en tegelwijsheden steken ze medeploeteraars een hart onder de riem. Maar vooral laten ze moeders (en vaders) lachen om hun nieuwe leven, waarin opeens niet meer zijzelf maar de kinderen centraal staan. (Plus: uitjes die leuk zijn voor ouder én kind!)

Wil je het boek lezen?Dit is het boek voor ouders met een leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Barbara van Erp. Lezen Dit is het boek voor ouders met een leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN