Thuiskomen in je eigen cirkel - engelen, mandala's en symboliek

Thuiskomen in je eigen cirkel - engelen, mandala's en symboliek - Désirée Fasen | Tiliboo-afrobeat.com

...omen in je eigen cirkel - Engelen, mandala's en symboliek Désirée Fasen Categorie: Spiritualiteit € 25,45 - + Thuiskomen in je eigen cirkel - Engelen, mandala's en symboliek ... JR Mandala ... . Dit bijzondere boek geeft een heldere en eenvoudige introductie in de universele taal van symboliek en de betekenis van mandala's. Het is tegelijkertijd een doe-boek, waarin je zelf 118 prachtige mandala's met engelen kunt inkleuren. Het is een vervolg op de reeds eerder uitgebrachte inspiratiekaarten, 'Een kring van engelen ... Dit bijzondere boek geeft een heldere en eenvoudige introductie in de universe ... Boekscout.nl - Webwinkel ... . Het is een vervolg op de reeds eerder uitgebrachte inspiratiekaarten, 'Een kring van engelen ... Dit bijzondere boek geeft een heldere en eenvoudige introductie in de universele taal van symboliek en de betekenis van mandala's. Het is tegelijkertijd een doe-boek, waarin je zelf 118 prachtige mandala's met engelen kunt inkleuren. Thuiskomen in je eigen cirkel - Engelen, mandala's en symboliek - Jouw boekenplank Wil...

INFORMATIE

AUTEUR
Désirée Fasen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Thuiskomen in je eigen cirkel - engelen, mandala's en symboliek.pdf

OMSCHRIJVING

Dit bijzondere boek geeft een heldere en eenvoudige introductie in de universele taal van symboliek en de betekenis van mandala's. Het is tegelijkertijd een doe-boek, waarin je zelf 118 prachtige mandala's met engelen kunt inkleuren. Het is een vervolg op de reeds eerder uitgebrachte inspiratiekaarten, 'Een kring van engelen rondom jou', 'Gedragen op engelenvleugels' en 'Ontmoet de engel in jezelf'. Van alle kaarten uit deze reeks zijn tevens kleurenafbeeldingen opgenomen, zodat je ook zonder de kaarten met dit boek aan de slag kunt. Moge deze bundel je vele ontspannende en kleurrijke uurtjes bezorgen en een glimlach op je gezicht toveren!

Wil je het boek lezen?Thuiskomen in je eigen cirkel - engelen, mandala's en symboliek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Désirée Fasen. Lezen Thuiskomen in je eigen cirkel - engelen, mandala's en symboliek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN