Loservirus

Loservirus - Bobje Goudsmit | Tiliboo-afrobeat.com

...slag Nederlands Loservirus door Bobje Goudsmit door een scholier | 2e klas havo | 9 jaar geleden 4,3 ... Het meisje en de soldaat - Aline Sax :: Lezen is leuk ... . Samen ben je slimmer. Scholieren.com helpt jou om betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit ... Titel: Loservirus Schrijver: Bobje Goudsmit Datum verslag: woensdag 26 september 2007 Genre: psychologisch Samenvatting Maandag 13 september de eerste dag op school. Er komt ineens een nieuw meisje in de klas. Ze heet Margje en gaat naast de loser van de school zi ... Loservirus | Marelhietbrink.jouwweb.nl ... . Er komt ineens een nieuw meisje in de klas. Ze heet Margje en gaat naast de loser van de school zitten Florian. Loservirus (Paperback). Florian is er inmiddels wel aan gewend dat zijn klasgenoten hem links laten liggen. Ze voelen zich allemaal te goed voor hem... Het boek Loservirus van Bobje Goudsmits moest ik lezen voor school. Toen ik er aan begon was het nogal een saai boek, maar toen ik steeds verder ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bobje Goudsmit
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Loservirus.pdf

OMSCHRIJVING

Florian is er inmiddels wel aan gewend dat zijn klasgenoten hem links laten liggen. Ze voelen zich allemaal te goed voor hem sinds ze weten waar hij tegenwoordig woont en wat er met zijn vader is gebeurd. Alsof hij daar ook maar iets aan kan doen! Dan komt er een nieuw meisje op school, Margje. Argeloos probeert ze uitgerekend met Florian vriendschap te sluiten. Hoewel Florian langzaamaan smoorverliefd op haar wordt, is hij bang dat hij ook haar op een dag de waarheid moet vertellen. Bovendien heeft hij een geduchte tegenstander: Roderick, de meest populaire jongen van de school.Terwijl Florian worstelt met zijn gevoelens voor Margje, zijn verdriet en twijfels, ontwikkelt zich op school een bizarre machtsstrijd die alle verhoudingen op de kop zet.

Wil je het boek lezen?Loservirus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bobje Goudsmit. Lezen Loservirus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN