Insight guides - IJsland

Insight guides - IJsland - none | Tiliboo-afrobeat.com

... Guides onderscheiden zich van andere reisgidsen De prachtige reisgidsenserie INSIGHT GUIDES bestaat al meer dan 40 jaar en op deze website vindt u alle Nederlandstalige edities ... Wegenkaart - landkaart Fleximap IJsland - Iceland ... ... . Insight Guides vertellen de lezer vóór en tijdens de reis alles over de plaats van bestemming. Reis met Insight Guides IJsland naar het land van de geisers, fjorden en vulkanen. En bezoek Reykjavik (de noordelijkste hoofdstad ter wereld) en de spectaculaire Gullfoss waterval. Tip: klik op de inkijkexemplaar-knop voor een voorproefje van de reisgids! Ierland. Reisgids Ierland Insight guides - IJsland (Paperback). IJsland is een schatkamer vol natuur ... Europa - Insight Guides reisgidsen ... . Tip: klik op de inkijkexemplaar-knop voor een voorproefje van de reisgids! Ierland. Reisgids Ierland Insight guides - IJsland (Paperback). IJsland is een schatkamer vol natuurwonderen, uiteenlopend van gletsjers tot hoogopspuitende geisers, en van... Insight guides - IJsland (Paperback). IJsland is een schatkamer vol natuurwonderen, uiteenlopend van gletsjers to...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,7 MB
BESTANDSNAAM
Insight guides - IJsland.pdf

OMSCHRIJVING

IJsland is een schatkamer vol natuurwonderen, uiteenlopend van gletsjers tot hoogopspuitende geisers, en van prachtige fjorden tot indrukwekkende nog steeds actieve vulkanen. De overweldigende rust, ruimte en natuur oefenen dan ook een grote aantrekkingskracht uit op de bezoeker.Meer dan genoeg redenen om een team te formeren van auteurs en fotografen die u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld laten kennismaken met dit wonderbaarlijke land.In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur, bevolking en karakteristieken van het land. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van Reykjavik - de noordelijkste hoofdstad ter wereld - naar de 'gouden cirkel' waar de beroemdste bezienswaardigheden te vinden zijn, waaronder de spectaculaire Gullfoss waterval. Vervolgens worden in chronologische volgorde de andere topics beschreven: van Vikingruïnes tot de eeuwige ijskappen; het komt allemaal aan bod.Deze hoofdstukken worden afgewisseld met thema- en wetenswaardpagina's over onder andere 'De walvisvangst', 'IJslandse geesten' en 'Natuurwonderen'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, (buiten)activiteiten, reisbenodigdheden, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide IJsland is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Wil je het boek lezen?Insight guides - IJsland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Insight guides - IJsland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN