Bruggenbouwers

Bruggenbouwers - none | Tiliboo-afrobeat.com

...bouwers is sinds 2011 dé specialist op het gebied van het bemiddelen van professionals binnen de civiele techniek ... Studystore | Bruggenbouwers, Guillou, Jan | 9789044634846 ... . Onze Bruggenbouwers hebben gecombineerd ruim 30 jaar ervaring op dit gebied, wat ons een jong bedrijf met een rijpe ziel maakt binnen de infrastructuur. Bruggenbouwers volgt de drie broers op hun dwaaltocht, van besneeuwde Noorse vlaktes via Duitse aristocratische salons tot de savannes van Oost-Afrika. Het is een epische roman van zeldzame kwaliteit, die niemand onberoerd zal laten. Jan Guillou is zonder twijfel ... Vacatures civiele techniek, bekijk het ... - Bruggenbouwers ... . Het is een epische roman van zeldzame kwaliteit, die niemand onberoerd zal laten. Jan Guillou is zonder twijfel de populairste schrijver van Zweden. Op zoek naar een baan binnen de civiele techniek bij een organisatie die écht bij je past? Ontdek de mogelijkheden binnen ons netwerk van aannemers, ingenieurs- en adviesbureaus. 10. Bruggenbouwers genieten ervan als mensen elkaar vinden. Bruggenbouwers zijn fijne leiders....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bruggenbouwers.pdf

OMSCHRIJVING

In de essaybundel Bruggenbouwers, onder redactie van Aik Kramer, geven de auteurs unieke kijk in het werk van mediators en laten zien welke vaardigheden zij gebruiken om escalaties tegen te gaan, impasses te doorbreken en nieuwe samenwerking tot stand te brengen. Zij nemen u mee van een windmolenpark op zee naar een middelbare school, en van de jungle van Zuid-Afrika naar het kantoor van de Belastingdienst.Aan de essaybundel Bruggenbouwers hebben 18 auteurs meegewerkt, vanuit diverse disciplines. Allen zijn professionele mediators en de meesten van hen vertellen vanuit hun eigen perspectief over een concrete zaak waarin zij opgetreden hebben als onafhankelijke bemiddelaar. Enkelen van hen vertellen juist hun verhaal vanuit het perspectief van iemand die als partij aan een mediation deelneemt. Het doel van deze bundel is om de maatschappelijke impact van mediation te laten zien, daarom komen er ook veel publieke mediators en beleidsbemiddelaars aan bod. Dit zegt natuurlijk niets over het belang van mediation-toepassingen die niet in deze bundel aan bod komen, zoals scheidingsmediation, mediation in arbeidsconflicten en de meest gebruikte toepassingen van mediation in Nederland. Juist mediation-toepassingen die nog wat minder bekend zijn bij het grote publiek worden in deze bundel geëtaleerd.Aan Bruggenbouwers¸ onder redactie van Aik Kramer, werkten mee: Aik Kramer, Edward Dijxhoorn, Femke Vergeest, Frans Evers, Frans Spekreijse, Gjalt Schippers, Hans Bekkers, Jannie Kieft, Janny Dierx, Jolanda Elferink, Marja van Schie, Ajoeb Mohamedajoeb, Linda Reijerkerk, Anke van Leeuwen, Jeroen Verstege, Frederique van Zomeren en Lenka Hora Adema.

Wil je het boek lezen?Bruggenbouwers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Bruggenbouwers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN