Tanneke

Tanneke - Tanneke van Rijnbach | Tiliboo-afrobeat.com

...vang Tanneke Ben je op zoek naar voorschoolse, naschoolse of vakantieopvang voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar dan ben je bij Tanneke aan het juiste adres ... Tanneke Van Dijk - Teamleider RSR (Regionaal Steunpunt ... ... . Wij voorzien opvang in Tielt, Aarsele en Kanegem. Kinderopvang Tanneke staat open voor alle schoolgaande kinderen van het kleuter- en lager onderwijs, die nood hebben aan opvang voor en na schooltijd en tijdens schoolvrije dagen en vakantiedagen. In Tanneke is er aandacht voor een huiselijke, gezellige sfeer in alle opvangruimtes met speelhoeken. Tanneke Sconyncx (Anna De Coninck?) (Gottem, 1560 - ... Mr. Tanneke den Hartog - Notarieel Juridische Adviespraktijk ... . In Tanneke is er aandacht voor een huiselijke, gezellige sfeer in alle opvangruimtes met speelhoeken. Tanneke Sconyncx (Anna De Coninck?) (Gottem, 1560 - Tielt, 2 juni 1603) was een vrouw die beschuldigd werd van hekserij en overleed tijdens foltering van vier dagen en nachten. Purge. Tanneke was gehuwd met Thomas Vandermeulen en moeder van vier k...

INFORMATIE

AUTEUR
Tanneke van Rijnbach
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Tanneke.pdf

OMSCHRIJVING

Tanneke van Rijnbach, een klein meisje opgroeiend in de Transvaalbuurt in Amsterdam tijdens de oorlogsjaren. Een tijd die diepe sporen heeft nagelaten. Tanneke beschrijft in boeiende verslagen haar leven van klein meisje tot aan het heden waarin haar ervaringen tijdens de oorlog als een rode draad door haar leven lopen.

Wil je het boek lezen?Tanneke in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tanneke van Rijnbach. Lezen Tanneke Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN