Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum

Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum - Henk Mariman | Tiliboo-afrobeat.com

...jzetraining Aanvallen door het centrum (Paperback) ... Aanvallen door het centrum | Henk Mariman - Doorbraak winkel ... . Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal... Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak 'Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum' door Henk Mariman, Paul Geerars - Onze prijs: €25,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Speelwijzetraining Aanvallen (Paperback). Henk M ... Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum van Henk ... ... . Speelwijzetraining Aanvallen (Paperback). Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot to...

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Mariman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum.pdf

OMSCHRIJVING

Henk Mariman was in het verleden Hoofd Opleiding bij Germinal Beerschot toentertijd filiaal van Ajax. Beïnvloed door de Nederlandse voetbalcultuur ontwikkelde hij een visie op het opleiden van jeugdvoetballers. In 2005 verscheen van zijn hand 'De Voetbalmethode'. Hij werd Hoofd Opleiding en later Sportmanager bij Club Brugge waar hij verder de gelegenheid kreeg om zijn visie in de praktijk om te zetten. Henk Mariman is momenteel (2014) Head of Football Development bij Double PASS Consulting, waardoor hij zijn visie verder in Europese clubs, aangepast aan hun voetbalcultuur, zal kunnen implementeren.Dit boek is een onderdeel uit De Voetbalmethode. De boekenreeks biedt een structuur aan die de opleiding en de coach in staat stellen om hun eigen verhaal te ontwerpen. De methode start vanuit de cultuur en beschrijft de speelstijl, de principes en de voetbalinhoud.De methode is tot stand gekomen na grondige research in de beste jeugdopleidingen in Europa en na uitwisselingen met experts binnen voetbal én andere sporten. Ze is getoetst aan de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en bevat de nieuwste ontwikkelingen rond het coachen van de coach, het team en het individu.In het boek zijn specifieke wedstrijdsituaties beschreven en gedetailleerde trainingen uitgewerkt.De voetbalmethode is een serie van 4 boeken.

Wil je het boek lezen?Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Mariman. Lezen Speelwijzetraining Aanvallen door het centrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN