Oorlogsdagboek van mijn vader

Oorlogsdagboek van mijn vader - Joke Mol | Tiliboo-afrobeat.com

...dagboek van mijn vader (Paperback). Het is 10 november 1944 als Arie van huis gaat op weg naar zijn werk ... Oorlogsdagboek van mijn vader - Michel Oskam, Gerrit Jan ... ... . Niets vermoedend staat hij op de tram... Vergelijken - Oorlogsdagboek van mijn vader (Michel Oskam) ISBN: 9789462542358 - Het unieke oorlogsdagboek van de 18-jarige Gerrit Jan Oskam die in 1943 in het kader van de zogenaamde Arbeitseinsatz in Keulen, Duitsland, gedwongen tewerk werd gesteld.… Louis van der Werff, Burgerlid van Helder Helmond, heeft het dagboek van zijn inmiddels overleden vader, Frans, herschreven tot een Helmonds oorlogsdagboek: 'Het dagboek van mijn vader'. Het boek werd op dinsdag 3 september gepresenteerd bij boekhandel De Ganzenveer. Het werd een emotione ... Boek: Oorlogsdagboek van mijn vader - Geschreven door Joke Mol ... . Het boek werd op dinsdag 3 september gepresenteerd bij boekhandel De Ganzenveer. Het werd een emotionele gebeurtenis. Het was een stuk geschiedenis dat grote indruk heeft gemaakt op de […] Bestel Oorlogsda...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Mol
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Oorlogsdagboek van mijn vader.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 10 november 1944 als Arie van huis gaat op weg naar zijn werk. Niets vermoedend staat hij op de tram te wachten, die niet komt. Er zijn weinig mensen op straat en vooralsnog krijgt hij geen argwaan, totdat er Duitse soldaten in de straat verschijnen. Vanaf dat moment lijkt het wel of hij in een film terechtkomt. Hij wordt van straat geplukt en weggevoerd naar een onbekende bestemming. Vanaf dit moment tot juni 1945 heeft hij een dagboek bijgehouden, waarin hij gedetailleerd beschrijft wat hij elke dag heeft meegemaakt.Joke Wansink-Mol geboren te Rotterdam op 09-07-1954. Groeide hier op en trouwde in 1988. In 1996 naar de Veluwe verhuisd waar haar ouders al enige jaren woonden. Nadat beide waren overleden kwam zij in het bezit van haar vaders dagboek. Omdat het een mooi stukje geschiedenis is kwam zij op het idee om dit in boekvorm uit te geven, zodat iedereen kan lezen wat hij heeft meegemaakt in oorlogstijd.

Wil je het boek lezen?Oorlogsdagboek van mijn vader in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Mol. Lezen Oorlogsdagboek van mijn vader Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN