Heer der planten

Heer der planten - Carlos Magdalena | Tiliboo-afrobeat.com

...r planten 1e druk is een boek van Carlos Magdalena uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij ... Op zoek naar tuinplanten of buitenplanten? Planten ... ... . ISBN 9789045034515 Carlos Magdalena is zeer gepassioneerd over planten en heeft er werkelijk alles voor over; voor een expeditie naar een kleine waterlelie in West-Australië, moest hij een meer in waden waar zoutwaterkrokodillen hem nauwlettend in de gaten hielden. Heer der planten is een inspirerend verhaal van een man die er werkelijk alles aan doet om zijn geliefde planten te behouden en beschermen. Hij laat ons kennismaken met het belang van onze botanische tuinen, met de noodzaak van w ... Atlas Contact Heer der planten - Carlos Magdalena : Atlas ... ... . Hij laat ons kennismaken met het belang van onze botanische tuinen, met de noodzaak van wetenschappelijk onderzoek, maar bovenal met de pracht en bijzonderheden van ons kwetsbare plantenrijk. Heer der planten is een inspirerend verhaal van een man die er werkelijk alles aan doet om zijn geliefde planten te behouden en beschermen. Hij laat ons kennismaken met het belang van onze botanische tuinen, met de noodzaak van we...

INFORMATIE

AUTEUR
Carlos Magdalena
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Heer der planten.pdf

OMSCHRIJVING

Heer der planten 1e druk is een boek van Carlos Magdalena uitgegeven bij Atlas Contact, Uitgeverij. ISBN 9789045034515 Carlos Magdalena is zeer gepassioneerd over planten en heeft er werkelijk alles voor over; voor een expeditie naar een kleine waterlelie in West-Australië, moest hij een meer in waden waar zoutwaterkrokodillen hem nauwlettend in de gaten hielden. Maar gelukkig is Carlos niet snel geïntimideerd. Hij groeide op in Asturias, Spanje, en nam elk levend organisme dat hij kon vinden in huis, wat zijn moeder tot wanhoop dreef. Hoe ouder hij werd, hoe meer de natuur voor hem ging betekenen. Hij had het grote geluk stage te kunnen lopen bij de gerenommeerde Royal Botanic Gardens, Kew in Londen, en volgde daarna intensieve trainingen voor het behoud en herstel van planten. Als senior hovenier is hij befaamd om zijn vermogen om zeldzame plantensoorten van de ondergang te redden, waarbij het tot leven wekken van de bijna uitgestorven en door iedereen opgegeven Ramosmania rodriguesii een van zijn grootste wapenfeiten is.In zijn boek neemt hij de lezer mee op reis naar alle uithoeken van de wereld. Hij laat ons kennismaken met het belang van wetenschappelijk onderzoek en met de pracht en vooral ook de noodzaak van ons plantenrijk.

Wil je het boek lezen?Heer der planten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carlos Magdalena. Lezen Heer der planten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN