Grammatica voor iedereen

Grammatica voor iedereen - F. Balk-Smit Duyzentkunst | Tiliboo-afrobeat.com

...ica voor iedereen is een handzaam, overzichtelijk en toegankelijk boek, met veel handige voorbeelden ... Nederlands leren: Iedereen of allemaal? - Zin in Nederlands ... . Het legt kort en begrijpelijk uit hoe het ook alweer zit, voor iedereen die het nog eens wil nalezen. Allereerst komen alle woordsoorten aan bod en in een tweede deel wordt dieper ingegaan op de zinsdelen. VLEKKELOOS NEDERLANDS VOOR IEDEREEN is een handig naslagwerk en zelfstudieboek voor diegenen die hun kennis van het Nederlands willen testen en uitbreiden. Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzic ... Grammatica voor iedereen , F. Balk-Smit Duyzentkunst ... ... . Dit boek bevat naast alle belangrijke spelling-, stijl- en interpunctieregels een volledig overzicht van de Nederlandse grammatica. Nederlands leren doe je met Grammatica voor iedereen van Frida Balk-Smit Duyzentkunst, 9789012120777 voor € 26,00 bij NT2.nl. Geen verzendkosten vanaf € 20,-! Gramma...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Balk-Smit Duyzentkunst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Grammatica voor iedereen.pdf

OMSCHRIJVING

Grammatica voor iedereen 1e druk is een boek van F. Balk-Smit Duyzentkunst uitgegeven bij Boom Uitgevers Amsterdam. ISBN 9789012120777 De grammatica van het Nederlands is een schitterend vak en het is eenvoudig te leren. Wie het eenmaal goed beheerst, beschikt over een formidabel middel om helder te leren denken, goed te formuleren en logisch te argumenteren.Maar haast niemand weet meer hoe hetcht moet. Kinderen op de basisschool leren het niet meer, studenten weten het niet meer en zelfs sommige leraren schijnen het niet meer te beheersen. Weet u nog wat uw dochter of zoon bedoelt, wanneer zij of hij u vraagt naar een naamwoordelijk gezegde? Wat is ook alweer precies een bijwoord? Schrijft u al uw d's en t's foutloos?Grammatica voor iedereen is een handzaam, overzichtelijk en toegankelijk boek, met veel handige voorbeelden. Het legt kort en begrijpelijk uit hoe het ook alweer zit, voor iedereen die het nog eens wil nalezen. Allereerst komen alle woordsoorten aan bod en in een tweede deel wordt dieper ingegaan op de zinsdelen. Tot slot wordt nog kort ingegaan op de herkomst van de grammatica van onze taal.Frida Balk-Smit Duyzentkunst doceerde Nederlandse Taalkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Grammatica voor iedereen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Balk-Smit Duyzentkunst. Lezen Grammatica voor iedereen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN