Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren

Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren - Humphrey Isselt | Tiliboo-afrobeat.com

...ein in Balans 3 - Intuïtief communiceren 1e druk is een boek van Humphrey Isselt uitgegeven bij Siah Consulting ... Bureau ISBN - De essentie van je leven ... . ISBN 9789402162530 In dit boek ""intuïtief Communiceren' wordt aandacht besteed aan de essentie van communicatie. Brein In Balans 1e druk is een boek van Philip Carter uitgegeven bij Uitgeverij Librero. ISBN 9789057642531 Ontdek door middel van oefeningen of u over links of over rechts denkt. In dit boek leert u wat dit betekent, hoe het uw persoonlijkheid be•nvloedt en ook hoe u er alledaagse probl ... bol.com | Brein In Balans, Philip Carter | 9789057642531 ... ... . In dit boek leert u wat dit betekent, hoe het uw persoonlijkheid be•nvloedt en ook hoe u er alledaagse problemen mee kunt oplossen. Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren (eBook) Humphrey Isselt is een geweldige auteur. Download en lees het boek Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren in PDF, ePUB, MOBI. Brein in Balans - Intuïtief com...

INFORMATIE

AUTEUR
Humphrey Isselt
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren.pdf

OMSCHRIJVING

"Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren 1e druk is een boek van Humphrey Isselt uitgegeven bij Siah Consulting. ISBN 9789402162530 In dit boek ""intuïtief Communiceren' wordt aandacht besteed aan de essentie van communicatie. Die essentie is uitwisseling van informatie. Vaak wordt communicatie gebruikt als middel om te overtuigen, te presteren en te presenteren. Communicatie is essentiëler dan dat. Het is functioneel. Communicatie is bedoeld ter ondersteuning van ontwikkeling. De grondslag voor ontwikkeling is volledige waarneming. Volledige waarneming houdt in dat jij zonder (voor)oordeel informatie uit de omgeving opvangt en die vervolgens verwerkt met jouw brein. Dit met het doel richting te geven aan jouw leven. De informatie die jij verkrijgt vormt namelijk de impuls waar jij op reageert met gedachte, die leidt tot gedrag, houding, kennis en ervaring. De kwaliteit van informatie is daarom van doorslaggevend belang voor de kwaliteit van jouw leven. Jij dient die kwaliteit zelf te bepalen, dat kan niemand voor jou doen. Intuïtief Communiceren maakt jou bewust van de essentie van volledige communicatie. Jouw vermogen om volledig waar te nemen maakt je daadkrachtig en stelt je in staat in iedere situatie accuraat te reageren."

Wil je het boek lezen?Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Humphrey Isselt. Lezen Brein in Balans 3 - Intuïtief communiceren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN