Acht filosofische miniaturen (luisterboek)

Acht filosofische miniaturen (luisterboek) - Herman Philipse | Tiliboo-afrobeat.com

...n reeks van acht filosofische miniaturen, bedoeld voor geïnteresseerden zonder veel achtergrondkennis, krijgt de luisteraar een aardig overzicht van 'de moeder der wetenschappen' ... PDF De Luisterboeken Verlanglijst - XS4ALL ... . Toehoorders die ooit de univeristeit bezochten, krijgen er nog heimwee bij ook. Acht filosofische miniaturen (luisterboek). Dit hoorcollege is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de geschiedenis van de wijsbegeerte en is... Acht filosofische miniaturen - Een hoorcollege over grote denkers van Plato tot Wittgenstein - Herman Philipse Dit hoorcollege is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de g ... Acht filosofische miniaturen - Herman Philipse - (ISBN ... ... ... Acht filosofische miniaturen - Een hoorcollege over grote denkers van Plato tot Wittgenstein - Herman Philipse Dit hoorcollege is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de geschiedenis van de westerse wijsbegeerte, van Plato tot Wittgenstein. Acht Filosofische Miniaturen Een hoorcollege over gr...

INFORMATIE

AUTEUR
Herman Philipse
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Acht filosofische miniaturen (luisterboek).pdf

OMSCHRIJVING

Dit hoorcollege is een wandeling met zevenmijlslaarzen door de geschiedenis van de wijsbegeerte en is bedoeld voor geïnteresseerden zonder veel wijsgerige achtergrondkennis. In dit college is ervoor gekozen uit te gaan van het werk van acht individuele filosofen. Kernpunten uit hun denken worden telkens één uur geschetst. Het doel van deze lezing is bij het publiek liefde op te wekken voor de immense ideeënrijkdom van de westerse wijsgerige traditie.Dit product is tot stand gekomen in samenwerking met Studium Generale van de Universiteit Utrecht. Kijk voor meer informatie over Studium Generale op http://www.sg.uu.nlDeze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Acht filosofische miniaturen (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman Philipse. Lezen Acht filosofische miniaturen (luisterboek) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN