Uitgelezen Spinoza

Uitgelezen Spinoza - Benedictus de Spinoza | Tiliboo-afrobeat.com

...ITGELEZEN SPINOZA becommentarieert Herman de Dijn, hoogleraar aan het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte van de KU Leuven en internationaal erkend specialist in de filosofie van Spinoza, tekstfragmenten uit Inleiding tot de filosofie (Traktaat over de verbetering van het verstand), Ethica en Theologisch -politiek traktaat ... Boeken van Spinoza - Amsterdamse Spinoza Kring ... . De uitgelezen Spinoza | ISBN 9789053525098 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Spinoza's denken is geconcentreerd op de vraag naar de weg of wegen tot het heil. Dit blijkt reeds uit de beginbladzijden van zijn Inleiding tot de filosofie (Traktaat over de verbetering van het verstand), die in De Uitgelezen Spinoza worden opgenomen. Uitgelezen Spinoza (Hardcover). ... bol.com | De uitgelezen spinoza, Herman de Dijn ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Spinoza's denken is geconcentreerd op de vraag naar de weg of wegen tot het heil. Dit blijkt reeds uit de beginbladzijden van zijn Inleiding tot de filosofie (Traktaat over de verbetering van het verstand), die in De Uitgelezen Spinoza worden opgenomen. Uitgelezen Spinoza (Hardcover). In DE UITGELEZEN worden de belangrijkste filosofen uit de geschieden...

INFORMATIE

AUTEUR
Benedictus de Spinoza
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Uitgelezen Spinoza.pdf

OMSCHRIJVING

In DE UITGELEZEN worden de belangrijkste filosofen uit de geschiedenis van de wijsbegeerte voor gesteld door middel van een ruime bloemlezing uit hun geschriften. De inleiding en de toelichtingen situeren de filosoof in zijn tijd, maar gaan eveneens in op de vraag naar de relevantie van zijn denken voor onze tijd.In DE UITGELEZEN SPINOZA becommentarieert Herman de Dijn, hoogleraar aan het Hoger Instituut voor Wijsbegeerte van de KU Leuven en internationaal erkend specialist in de filosofie van Spinoza, tekstfragmenten uit Inleiding tot de filosofie (Traktaat over de verbetering van het verstand), Ethica en Theologisch -politiek traktaat. In deze werken richt Spinoza's denken zich op de vraag naar de weg of wegen tot het heilDe reeks DE UITGELEZEN staat onder hoofdredactie van Guido Vanheeswijck en Ger Groot. Guido Vanheeswijck is hoogleraar filosofie aan de Universiteit Antwerpen en de Ku Leuven. Ger Groot doceert filosofie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Wil je het boek lezen?Uitgelezen Spinoza in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benedictus de Spinoza. Lezen Uitgelezen Spinoza Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN