NL Digitaal

NL Digitaal - Herbert Blankesteijn | Tiliboo-afrobeat.com

...Nederlandse Digitaliseringsstrategie 2020 gepubliceerd ... NLdigital ... . Om Nederland digitaal koploper van Europa te houden, moeten bedrijven, consumenten en overheden sneller en innovatiever inspelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren. NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. We vertegenwoordigen wereldwijde spelers én honderden scale-ups en mkb'ers die gezamenlijk de basis vormen van digitaal Nederland. Met Canal Digitaal bekijk je je favoriete tv-program ... Nederlands Dagblad. De kwaliteitskrant van christelijk ... ... . Met Canal Digitaal bekijk je je favoriete tv-programma's altijd en overal in HD kwaliteit. Thuis en op al je dev...

INFORMATIE

AUTEUR
Herbert Blankesteijn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
NL Digitaal.pdf

OMSCHRIJVING

In NL Digitaal maakt Herbert Blankesteijn 51 essentiële zaken uit de online wereld tastbaar. Niet door er gewichtig over te doen, maar door aan te geven welke plek ze innemen in de belevingswereld van jongeren. De korte, duidelijke en rijk geïllustreerde hoofstukken laten zien hoe al deze technologische ontwikkelingen de maatschappij hebben veranderd en geven zo inzicht in de positie van jongeren in deze samenleving. Waarom is het belangrijk om daarvan op de hoogte te zijn? Informatietechnologie heeft tegenwoordig een spilfunctie in elk bedrijf en elke opleiding. We hebben er allemaal mee te maken of we dat nu willen of niet. Je kunt er maar beter wel íéts van weten, al was het maar voor je eigen kansen op de arbeidsmarkt.Het boek zal worden aangevuld met online elementen zoals video's, infographics en games, om alles extra inzichtelijk en verteerbaar te maken.Herbert Blankesteijn is opgeleid als natuurkundige en maakte radioprogramma's voor kinderen bij de VPRO. Hij was tien jaar lang tv-regisseur bij Het Klokhuis. Nu maakt hij bij BNR radio over ict voor ondernemers. Hij schrijft over techniek, zowel voor KIJK als voor het vakblad De Ingenieur.

Wil je het boek lezen?NL Digitaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herbert Blankesteijn. Lezen NL Digitaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN