De katten van Cahors

De katten van Cahors - Wim van Geffen | Tiliboo-afrobeat.com

...en van Cahors (Paperback). Deze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillende delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, ... Amazon.it: De Katten van Cahors - W. van Geffen - Libri in ... ... ... De Katten van Cahors | ISBN 9789059117976 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillende delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Japan, het voormalige Joegoslavië en Griekenland, Algerije, Zuid-Afrika, Egypte, Turkije, Iran, Indonesië, Australië, Tahiti, Californië, en de Bermuda's. Realiteit en fictie zijn door elkaar gevlochten, maar leiden altijd tot een pittige pointe. De K ... Wim van Geffen De katten van Cahors | wehkamp ... . Realiteit en fictie zijn door elkaar gevlochten, maar leiden altijd tot een pittige pointe. De K...

INFORMATIE

AUTEUR
Wim van Geffen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De katten van Cahors.pdf

OMSCHRIJVING

Met een voorwoord van Peter R. de VriesDeze korte verhalen spelen zich af in zeer verschillen-de delen van de globe: Nederland, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Japan, het voormalige Joe-goslavië en Griekenland, Algerije, Zuid-Afrika, Egypte, Turkije, Iran, Indonesië, Australië, Tahiti, Californië, en de Bermuda's. Realiteit en fictie zijn door elkaar ge-vlochten, maar leiden altijd tot een pittige pointe. Alle zijn verhalen, waarin een subtiele menselijke fout, een ogenschijnlijk klein toeval, de onverwachte ontmoeting tussen vreemden, tot grote, soms fatale consequenties aanleiding vormen. Het grillige lot voert de boventoon. De auto is prominent aanwezig in hoofd- of bijrol. Het immer sluimerende misdaadelement is nimmer ver weg.

Wil je het boek lezen?De katten van Cahors in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wim van Geffen. Lezen De katten van Cahors Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN