Ankura

Ankura - Toon van Hal | Tiliboo-afrobeat.com

...r a client is facing an immediate challenge to its business, trying to opportunistically increase the value of their company, or protect against future risks, Ankura designs, develops, and executes tailored solutions by assembling the right combination of expertise ... Ankura Dental Clinics | Best Dental Hospitals in Hyderabad ... . Ankura Capital Advisors, LLC (ACA) (Member FINRA, SIPC) offers investment banking services related to mergers, acquisitions, and divestitures as well as private placement capital raises: M&A financial advisory for private and publicly traded companies, investment funds, and not-for-profit organizations Buy-side advisory Producten van pure klasse en scherp geprijsd: dát is KURA. Sinds 1978 zijn wij koploper in levering, uitvoering en ... Ankura - Toon van Hal - (ISBN: 9789044130928) | De Slegte ... . Sinds 1978 zijn wij koploper in levering, uitvoering en...

INFORMATIE

AUTEUR
Toon van Hal
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ankura.pdf

OMSCHRIJVING

Ankura 1e druk is een boek van Toon van Hal uitgegeven bij Maklu. ISBN 9789044130928 Dit overzicht van meer dan tweeduizend frequent gebruikte woorden in Oudgriekse teksten is bedoeld voor studenten hoger onderwijs en docenten middelbaar onderwijs, alsook voor iedereen die oude kennis wil opfrissen.De verwerving van een beredeneerde basiswoordenschat staat garant voor een duurzamere leeservaring en dringt de afhankelijkheid van het woordenboek bij het lezen van Oudgriekse teksten aanzienlijk terug.De lijst is samengesteld op basis van een breed corpus van klassieke auteurs, waarin niet alleen de redenaars, filosofen en geschiedschrijvers, maar ook de dramaturgen en de epische dichters vertegenwoordigd zijn.Het instuderen van woorden kan heel wat meer zijn dan een noodzakelijk kwaad. De uitgebreide etymologische informatie reikt niet alleen ezelsbruggetjes aan, maar zorgt tevens voor een blik op de Indo-Europese voorgeschiedenis en het Nieuwgriekse voortleven. Een afsluitend gedeelte 'Oudgriekse woordbouw' laat tenslotte zien met welke strategie n de basiswoordenschat effci nt kan worden verrijkt.Over de auteurToon Van Hal is docent Oudgriekse taalkunde aan de Faculteit Letteren van de KU Leuven. In zijn onderzoek beweegt hij zich op het snijvlak van de klassieke en oosterse talen, de lingu stiek en de geschiedenis. De meeste van zijn publicaties spitsen zich toe op de (voor)geschiedenis van de vergelijkende taalkunde.

Wil je het boek lezen?Ankura in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Toon van Hal. Lezen Ankura Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN