Zorgcommunicatie in verandering

Zorgcommunicatie in verandering - Filip Decruynaere | Tiliboo-afrobeat.com

...nicatie in verandering Hoe communicatie de slagkracht van organisaties in zorg en welzijn versterkt ... Zorgcommunicatie in verandering PDF Download ... . Door Filip Decruynaere. Boek De zorg- en welzijnssector is vandaag in volle evolutie. De noden en de verwachtingen zijn hoog, de middelen beperkt. Samenwerking ... Zorgcommunicatie in verandering Het boek 'Zorgcommunicatie in verandering' is een onmisbare bron van informatie en inspiratie voor communicatieverantwoordelijken, directieleden en stafmedewerkers in zorg en welzijn. Met praktische handvatten, heldere tips en vele tientallen praktijkverhalen van collega's uit: wo ... bol.com | Zorgcommunicatie in verandering | 9789462925854 ... ... . Met praktische handvatten, heldere tips en vele tientallen praktijkverhalen van collega's uit: woonzorgcentra voorzieningen voor personen met een handicap ziekenhuizen organisaties ... Zorgcommunicatie in verandering 1e druk is een boek van Filip Decruy...

INFORMATIE

AUTEUR
Filip Decruynaere
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zorgcommunicatie in verandering.pdf

OMSCHRIJVING

Zorgcommunicatie in verandering 1e druk is een boek van Filip Decruynaere uitgegeven bij Uitgeverij Acco. ISBN 9789462925854 De zorg- en welzijnssector is vandaag in volle evolutie. De noden en de verwachtingen zijn hoog, de middelen beperkt. Samenwerking in netwerken van zorg, persoonsvolgende financiering, meer marktwerking, meer concurrentie, empowerment en vermaatschappelijking, kwaliteitsindicatoren en accreditering, krapte op de arbeidsmarkt: het zijn allemaal evoluties die de zorg- en welzijnsvoorzieningen dwingen om zich beter te profileren en om hun interne en externe communicatie professioneel aan te pakken. Grotere voorzieningen hebben vaak al een communicatiedienst, maar kleine en middelgrote organisaties roeien met de riemen die ze hebben. Zorgcommunicatie in de praktijk is voor beide doelgroepen geschreven. Communicatieverantwoordelijken, directieleden en stafmedewerkers van grote, middelgrote én kleine voorzieningen vinden in dit boek inspiratie en nieuwe invalshoeken, praktische handvatten en concrete tips. Doorheen het boek lopen tientallen praktijkverhalen uit alle sectoren van zorg en welzijn. Zorgcommunicatie in verandering is een ideale toetssteen voor de communicatie in en van ziekenhuizen, woonzorgcentra, thuiszorgorganisaties, voorzieningen voor personen met een beperking, organisaties voor jeugdhulp, instellingen in de geestelijke gezondheidszorg... Bovendien is het boek geschikt voor studenten communicatie met belangstelling voor de zorg- en welzijnssector.

Wil je het boek lezen?Zorgcommunicatie in verandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Filip Decruynaere. Lezen Zorgcommunicatie in verandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN