Voor Dummies - De geschiedenis van Nederland voor Dummies

Voor Dummies - De geschiedenis van Nederland voor Dummies - Jury Smit | Tiliboo-afrobeat.com

...ummies - Geschiedenis voor Dummies (Paperback) ... Voor Dummies - De kleine geschiedenis van Nederland voor ... ... . Het boek dat de geschiedenis doet herlevenVond jij de geschiedenisles ook altijd de plek bij... Voor Dummies - De kleine geschiedenis van Nederland voor Dummies (Paperback). Dit boekje vertelt over meer dan twintig eeuwen Nederlandse geschiedenis... Van de oude Grieken en Romeinen tot de Europese Unie, van theologische debatten tot wereldoorlogen - dit is geschiedenis zoals het zou moeten zijn: vlot geschreven, goed te onthouden en leuk. Peter Haugen is voormalig journalist, critic ... bol.com | Voor Dummies - De kleine geschiedenis van ... ... . Peter Haugen is voormalig journalist, criticus en schrijver en is als docent verbonden aan de School voor Journalistiek en Massacommunicatie van de University of Wisconsin. De kleine Geschiedenis van Noord-Brabant voor Dummies (Paperback). Brabanders staan bekend om hun gezelligheid en voorliefde voor goed e...

INFORMATIE

AUTEUR
Jury Smit
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De geschiedenis van Nederland voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Een must voor iedere Nederlander, van jong tot oud!Het boek dat de Nederlandse geschiedenis doet herlevenHoewel Nederland een klein land is, heeft onze handelsgeest wereldwijd veel aanzien en vormt de bevolking een kleurrijk palet van nationaliteiten. Deze en vele andere kenmerken zijn het gevolg van de eeuwenlange ontwikkeling die ons land heeft gevormd tot wat het nu is. De geschiedenis van Nederland voor Dummies vertelt over meer dan twintig eeuwen Nederlandse geschiedenis en geeft een helder overzicht van de belangrijkste historische momenten. Je leest onder meer over Willem van Oranje, de Gouden Eeuw, de industrialisatie, de Tweede Wereldoorlog, de wederopbouw en immigratie in de jaren daarna en natuurlijk de eeuwige strijd tegen het water.Jury Smit is historicus en journalist. Bovenal is hij verteller.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De geschiedenis van Nederland voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jury Smit. Lezen Voor Dummies - De geschiedenis van Nederland voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN