VAN MAT TOT MINARET

VAN MAT TOT MINARET - Onbekend | Tiliboo-afrobeat.com

...T TOT MINARET (Paperback). Dit boek biedt een gedetailleerde beschrijving van de geschiedenis van de islamitische organisaties in Nederland ... Minaretten van moskeeën in Izmir laten geen oproep tot ... ... . De... Van mat tot minaret: de institutionalisering van de islam in Nederland. Nico Landman. VU Uitgeverij, 1992 - Islam - 386 pages. 0 Reviews. From inside the book . What people are saying - Write a review. We haven't found any reviews in the usual places. Contents. Vraagstelling en methode . 1: Van mat tot minaret: de institutionalisering van de islam in Nederland. Nico Landman. VU Uitgeverij, 1992 - ... Wat is het belang van de adhaan (de oproep tot gebed ... ... . Vraagstelling en methode . 1: Van mat tot minaret: de institutionalisering van de islam in Nederland. Nico Landman. VU Uitgeverij, 1992 - 386 pagina's. 0 Recensies. Vanuit het boek . Wat mensen zeggen - Een review schrijven. We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen. Inhoudsopgave. Vraagstelling en methode . 1: Zoek door deze site: Uitg...

INFORMATIE

AUTEUR
Onbekend
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
VAN MAT TOT MINARET.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek biedt een gedetailleerde beschrijving van de geschiedenis van de islamitische organisaties in Nederland. De diverse stromingen worden in kaart gebracht, waar nodig tegen de achtergrond van de positie van de islam in het land van herkomst. Ook wordt ingegaan op de organisatiestructuur en de activiteiten van de diverse islamitische organisaties en op de rol van de Nederlandse overheid en de kerken bij het ontstaan en functioneren van deze organisaties.

Wil je het boek lezen?VAN MAT TOT MINARET in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Onbekend. Lezen VAN MAT TOT MINARET Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN