Te slim voor de brugklas

Te slim voor de brugklas - Janneke van Oorschot | Tiliboo-afrobeat.com

...im voor de brugklas!', denken die slimme basisschoolleerlingen ... SLiM - Maak mij wat wijs! ... . Je kent ze wel: die leerlingen die het meeste van wat de juf of meester in de lessen in groep 7 en 8 vertelt eigenlijk allang wisten. Te slim voor de brugklas is hét boek voor al die slimme leerlingen die binnenkort eindelijk naar de brugklas mogen of al in de brugklas zitten. Ben of ken jij zo'n slimmerik? Dan weet je vast ook dat die slimme kinderen het vaak nog best moeilijk krijgen in de brugklas. Slimme kinderen hebben op dat moment vaak voor het eerst de ... Slim! Naar de Brugklas / Slim! leren voor groep 8 en het ... ... . Slimme kinderen hebben op dat moment vaak voor het eerst de ervaring dat ze zich echt moeten gaan inspannen om goede resultaten te behalen. Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot. Net als bij Sam in dit boek. Hij is net begonnen in de brugklas en zijn moeder geeft hem wat hulp bij het leren van Franse woordjes: Met SLiM naar de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Janneke van Oorschot
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Te slim voor de brugklas.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek is voor al die slimme kinderen die binnenkort eindelijk naar de brugklas mogen of al in de brugklas zitten. Ben of ken jij zo'n slimmerik? Dan weet je vast ook dat die slimme kinderen het vaak nog best moeilijk krijgen in de brugklas. Hoe komt dat nu eigenlijk? Belangrijker nog: hoe kun je daar zelf verandering in brengen? In Te slim voor de brugklas lees je over de de ervaringen van zeven verschillende brugklasleerlingen. Je leert ze tijdens hun eerste maanden in de brugklas steeds beter kennen. Hun eerste huiswerk, plannen, de proefwerkweek. Maar ook het brugklaskamp en de kerstmarkt maak je met ze mee. Steeds word je ook zelf aan het denken gezet. Je leert reflecteren en zult zien dat dat nog van pas gaat komen! Dit boek is gericht op de leerlingen, maar beslist ook aan te raden voor ouders die hun kinderen zullen herkennen en nog beter zullen kunnen begeleiden. Docenten en mentoren zullen zeker veel van hun slimme leerlingen herkennen en kunnen dit boek meteen inzetten bij het 'leren leren' of om leerlingen actief te laten reflecteren.

Wil je het boek lezen?Te slim voor de brugklas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Janneke van Oorschot. Lezen Te slim voor de brugklas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN