Schiermonnikoog

Schiermonnikoog - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ciële toeristische website van Schiermonnikoog! Boek via VVV Schiermonnikoog een vakantiehuis, hotel of een boeiende excursie over Schiermonnikoog ... Boot Schiermonnikoog - De Wagenborg boot naar Schiermonnikoog ... . Schiermonnikoog ( uitspraak (info / uitleg)) (Eilanders: Schiermonnikeig, bijgenaamd Lytje Pole; Fries: Skiermûntseach ( uitspraak (info / uitleg))) is vanuit het westen gerekend het vijfde bewoonde Nederlandse waddeneiland en behoort tot de provincie Friesland.Het eiland is tevens een gemeente, die dezelfde naam draagt.Het aantal inwoners bedroeg per 1 januari 2019: 936 (bron: CBS). Schiermonnikoog vakan ... Wat te doen in Schiermonnikoog: de 10 beste activiteiten ... .Het eiland is tevens een gemeente, die dezelfde naam draagt.Het aantal inwoners bedroeg per 1 januari 2019: 936 (bron: CBS). Schiermonnikoog vakantie eiland - Vakantiehuisjes op Schiermonnikoog, Appartementen op Schiermonnikoog, Bungalows op Schiermonnikoog | Schiermonnikoog, vakantie eiland met strand, duinen en zee Welkom bij de gemeente Schiermonnikoog! Welkom op de websit...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Schiermonnikoog.pdf

OMSCHRIJVING

Het eilandgevoel. Velen kennen het. Het heeft waarschijnlijk alles te maken met de rust, ruimte en natuur die het eiland kenmerkt. Een plek waar een mens weer tot zichzelf kan komen. Ruim dertig jaar geleden maakte de samensteller van dit boek kennis met Schiermonnikoog. De passie voor het eiland is nooit meer over gegaan. Dat leidde tot de website www.schierweb.nl en nu dus tot dit boek. Een boek vol verhalen die mede-liefhebbers van het eiland instuurden na een oproep op de website en de facebook-pagina van Schierweb. Herinneringen, belevenissen en meer. Een prachtige ode aan het eiland.'Wie eenmaal op het eiland is geweest, laat er iets van zichzelf achter en 'moet' er dus wel terugkomen'.En zo is het.

Wil je het boek lezen?Schiermonnikoog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Schiermonnikoog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN