Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht

Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht - Bert Koene | Tiliboo-afrobeat.com

...euwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht 1e druk is een boek van Bert Koene uitgegeven bij Verloren B ... Historische bronnen Middeleeuwse Geschiedenis ... ... .V., Uitgeverij. ISBN 9789065508782 De ridders van Assendelft vormden een kleurrijke familie. Deze familiekroniek beschrijft hun wederwaardigheden vanaf de tijd van Jacoba van Beieren tot het begin van de Tachtigjarige ... Middeleeuwse bronnen over de Slag bij Vlaardingen en andere Vlaardingse gebeurtenissen. 2012, 261 blz., ingenaaid, geïllustreerd (kleur), ISBN 9789087042585 136. Jan van Herwaarden, Op weg naar Jacobus. ... bol.com | Middeleeuwse studies en bronnen 102 ... ... . 2012, 261 blz., ingenaaid, geïllustreerd (kleur), ISBN 9789087042585 136. Jan van Herwaarden, Op weg naar Jacobus. Het Boek, de Legende en de Gids voor de Pelgrim naar Santiago de Middeleeuwse studies en bronnen 78 - Midden-Kennemerland in de Vroege en Hoge Middeleeuwen ... de geslachten Van Heemskerk, Van Brederode en Persijn. ... Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht (0) 25,00. Bekijk de hele lijst. Middeleeuwse studies en bro...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Koene
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht.pdf

OMSCHRIJVING

Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht 1e druk is een boek van Bert Koene uitgegeven bij Verloren B.V., Uitgeverij. ISBN 9789065508782 De ridders van Assendelft vormden een kleurrijke familie. Deze familiekroniek beschrijft hun wederwaardigheden vanaf de tijd van Jacoba van Beieren tot het begin van de Tachtigjarige Oorlog. Centraal staan de persoonlijke beslommeringen van drie hoofdrolspelers: ridder Barthoud, zwager van graaf Willem VI en vertrouweling van Jacoba van Beieren, ridder Gerrit die onder de Bourgondi rs ruim drie decennia zitting had in de grafelijke Raad van Holland en zijn jongere naamgenoot, president van het Hof van Holland en coryfee van het geslacht. Tegen de achtergrond van maatschappelijke veranderingen schetst Bert Koene hun handel en wandel tussen kille huwelijkspolitiek en buitenechtelijke relaties, tussen oprechte vroomheid en religieus fanatisme, tussen eerzame ambtsvervulling en grove corruptie. Doordat deze Van Assendelfts hoge publieke functies bekleedden, biedt hun 'kleine' geschiedenis tevens een inkijkje in de 'grote' geschiedenis van hun tijd.

Wil je het boek lezen?Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Koene. Lezen Middeleeuwse studies en bronnen 88 - Voor God, Graaf en Geslacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN