ETHISCH BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN

ETHISCH BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN - Siem de Ruijter | Tiliboo-afrobeat.com

... beleggen is voor iedereen biedt duidelijke en concrete antwoorden, zowel voor de doorwinterde als de beginnende belegger ... Ethisch beleggen is voor iedereen | Boek.be ... . Het doet uit de doeken wat ethisch verantwoord en duurzaam beleggen inhoudt, en toont aan dat er voor iedereen mogelijkheden zijn. Beleggen kan immers meer zijn dan blind winstbejag. Ethisch beleggen is voor iedereen biedt duidelijke en concrete antwoorden, zowel voor de doorwinterde als de beginnende belegger. Het doet uit de doeken wat ethisch verantwoord en duurzaam beleggen inhoudt, en toont aan dat er voor iedereen mogelijk ... bol.com | Ethisch beleggen is voor iedereen, Siem de ... ... . Het doet uit de doeken wat ethisch verantwoord en duurzaam beleggen inhoudt, en toont aan dat er voor iedereen mogelijkheden zijn. Beleggen kan immers meer zijn dan blind winstbejag. Ethisch beleggen is voor iedereen biedt duidelijke en concrete antwoorden, zowel voor de doorwinterde als de beginnende belegger. Het doet uit de doeken wat ethisch verantwoord en duurzaam beleggen inhoudt, en toont aan dat er voo...

INFORMATIE

AUTEUR
Siem de Ruijter
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
ETHISCH BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN.pdf

OMSCHRIJVING

Kies zelf wat er met je geld gebeurt Wat betekent verantwoord beleggen? Waar komt mijn spaargeld echt terecht? Hoe krijg ik zicht op de activiteiten van mijn bank? Het traditionele spaarboekje levert niets meer op, en het ziet er niet naar uit dat dat in de toekomst gaat veranderen. Beleggen wordt steeds nadrukkelijker een interessant alternatief. Toch blijven er veel twijfels bestaan voor beginnende beleggers. Kun je al je geld immers niet zomaar verliezen? En wordt je geld niet stiekem voor ongewenste doeleinden gebruikt? Ethisch beleggen is voor iedereen biedt duidelijke en concrete antwoorden, zowel voor de doorwinterde als de beginnende belegger. Het doet uit de doeken wat ethisch verantwoord en duurzaam beleggen inhoudt, en toont aan dat er voor iedereen mogelijkheden zijn. Beleggen kan immers meer zijn dan blind winstbejag. Wie ethisch belegt, springt verstandig om met zijn geld en met de wereld, zonder daarbij aan winst in te boeten.

Wil je het boek lezen?ETHISCH BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Siem de Ruijter. Lezen ETHISCH BELEGGEN IS VOOR IEDEREEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN