De eeuwige bron

De eeuwige bron - Ayn Rand | Tiliboo-afrobeat.com

...wige bron (originele Engelse titel The Fountainhead) is een roman uit 1943 van de Amerikaanse schrijfster Ayn Rand ... De Eeuwige Bron | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... .Het boek werd eerst uitgebracht bij uitgeverij Bobbs Merrill te Indianapolis in december 1943. Eerder hadden twaalf uitgevers het manuscript geweigerd. Ondanks een negatieve ontvangst in de pers bracht het haar al gauw publieke bekendheid en financiële onafhankelijkheid. De eeuwige bron van Ayan Rand is een klassieke ideeënroman over creativiteit, politiek en macht. Ruim 75 jaar na verschijnen nog steeds actueel 'Toen ik de roman voor het eerst las, werd ik gegrepen door de pe ... De eeuwige bron door Ayn Rand (Boek) - Managementboek.nl ... . Ruim 75 jaar na verschijnen nog steeds actueel 'Toen ik de roman voor het eerst las, werd ik gegrepen door de personages, stuk voor stuk mensen van vlees en bloed en tegelijkertijd larger than life. Geschreven bij De eeuwige bron. Ayn Rand wordt gerekend tot de belangrijke schrijvers van de twintigste e...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayn Rand
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De eeuwige bron.pdf

OMSCHRIJVING

De jonge, briljante architect Howard Roark weigert concessies te doen aan zijn opdrachtgevers en zich in te likken bij de toonaangevende commissies. Tegen alle conventionele standaarden en normen in blijft hij ontwerpen creëren waar hij zelf achter staat. Tegelijkertijd is Roark verwikkeld in een gecompliceerde relatie met de vrouw van wie hij houdt.

Wil je het boek lezen?De eeuwige bron in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayn Rand. Lezen De eeuwige bron Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN