Kunst van het oorlogvoeren

Kunst van het oorlogvoeren - Sun-Tzu | Tiliboo-afrobeat.com

...t van het oorlogvoeren (Traditioneel Chinees: 孫子兵法, Vereenvoudigd Chinees 孙子兵法, Hanyu Pinyin: Sūn Zǐ Bīng Fǎ, ook gekend onder de Engelstalige titel The Art of War), is een standaardwerk over de strategie van het oorlogvoeren, geschreven in de 5e eeuw v ... De kunst van het oorlogvoeren eBook door Sun-tzu ... ... .Chr. door de Chinese generaal Sun Tzu (of Sunzi). Het wordt beschouwd als het oudst bekende boek over oorlog en ... Geschreven bij De kunst van het oorlogvoeren. Dit boek begint met een totaal overbodig, lang en weinig toevoegend voorwoord. Vervolgens is een heel groot deel van het boek een uitleg van de vertaler die ook niet altijd evenveel toevoegt. De dertien hoofdstukken waar het boek om draait zijn echter van meesterlijke kw ... De kunst van het oorlogvoeren - Wikipedia ... . Dit boek begint met een totaal overbodig, lang en weinig toevoegend voorwoord. Vervolgens is een heel groot deel van het boek een uitleg van de vertaler die ook niet altijd evenveel toevoegt. De dertien hoofdstukken waar het boek om draait zijn echter van meesterlijke kwaliteit, wat veel goedmaakt. 'De kunst van het oorlogvoeren' blijft hét meesterwerk van Sun-Tzu gezien de belangrijke factor die oorlog speelt in de ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Sun-Tzu
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kunst van het oorlogvoeren.pdf

OMSCHRIJVING

Oorlog is een belangrijke factor in de geschiedenis, en ook gezien de ‘oorlogszomer’ van 2014 een blijvend actueel onderwerp. Sun-Tzu’s essays zijn de oudst bekende verhandelingen over het onderwerp, en zijn nooit overtroffen wat omvang en diepte betreft. De meerwaarde van dit boek is dat zijn gedachtegoed is voorzien van een helder geschreven commentaar. Door het meesterlijke strategische inzicht van meester Tzu geldt de toepasbaarheid van het boek ook voor het bedrijfsleven.

Wil je het boek lezen?Kunst van het oorlogvoeren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sun-Tzu. Lezen Kunst van het oorlogvoeren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN