Fysiologie voor de sportpraktijk

Fysiologie voor de sportpraktijk - I.L.D. Houtman | Tiliboo-afrobeat.com

...angrijkste aanpassing ten opzichte van de vorige druk is de toevoeging van een volledig nieuw hoofdstuk over training ... Samenvatting Fysiologie voor de sportpraktijk ... . Fysiologie in de sportpraktijk is zodanig van opbouw dat het uitnodigt tot zelfstudie. Door de overzichtelijke lay out ontdekt u meteen de hoofd- en bijzaken. Koop Fysiologie voor de sportpraktijk van Houtman, I.L.D. met ISBN 9789036813075. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl 17 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met fysiologie voor de sportpraktijk! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats ... BSL Shop | Fysiologie voor de sportpraktijk ... .nl 17 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met fysiologie voor de sportpraktijk! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Met dit boek krijgt u de inzichten om de fysiolo...

INFORMATIE

AUTEUR
I.L.D. Houtman
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fysiologie voor de sportpraktijk.pdf

OMSCHRIJVING

Een goede fysiologische kennis helpt bij het beantwoorden van veel vragen die trainers, coaches, verzorgers, sportmasseurs én sporters (zichzelf) stellen. Vaak hebben dat soort vragen namelijk betrekking op de effecten van o.a. inspanning, training, (sport)voeding, hormoonpreparaten, doping, en (hoogte)training. Met dit boek krijgt u de inzichten om de fysiologie van de mens toe te passen in de sportpraktijk. Bij deze zesde druk is o.a. het hoofdstuk over energievoorziening grotendeels herschreven. De belangrijkste aanpassing ten opzichte van de vorige druk is de toevoeging van een volledig nieuw hoofdstuk over training. Fysiologie in de sportpraktijk is zodanig van opbouw dat het uitnodigt tot zelfstudie. Door de overzichtelijke lay out ontdekt u meteen de hoofd- en bijzaken. De bijzaken zijn als een intermezzo weergegeven en zijn bedoeld als illustratie. Aan het eind van ieder hoofdstuk kunt u door middel van vragen uw kennis testen. Aan het slot krijgt u uiteenlopende praktijkopdrachten over een bepaald thema. Zo toetst u automatisch uw opgedane kennis en inzichten uit het hele boek.Bij deze nieuwe druk is o.a. het hoofdstuk over energievoorziening grotendeels herschreven. De belangrijkste aanpassing ten opzichte van de vorige druk is de toevoeging van een volledig nieuw hoofdstuk over training.

Wil je het boek lezen?Fysiologie voor de sportpraktijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.L.D. Houtman. Lezen Fysiologie voor de sportpraktijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN