Chronisch gelukkig

Chronisch gelukkig - Erica Vrijmoet | Tiliboo-afrobeat.com

...ronisch Gelukkig' proberen drie kinderen vrolijk op te groeien in Zeist ... Chronisch Gelukkig (e-Book) - Erica Vrijmoet | Boeken.com ... . Ondanks hun Lyme. En ondanks de medische maffia. Het verhaal schuurt met humor langs huidige thema's zoals wetenschappelijke hoogmoed, gebrek aan privacy, en de opkomst van groen rechts, ... Chronisch Gelukkig biedt deze hulp. Activiteitenagenda. Er zijn momenteel geen berichten. CHRONISCH GELUKKIG 2018. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruiksgemak te vergroten. OK ... "Perfectionisme is niet (meer) de methode om gelukkig te worde ... Chronisch gelukkig - Home ... . OK ... "Perfectionisme is niet (meer) de methode om gelukkig te worden, sterker nog: perfectionisme afleren is een beter recept voor geluk", schreven we hier al eens. Perfectionisme (altijd meer en nieuw en beter moeten) gaat namelijk gepaard met chronische ontevreden ('nog niet perfect'). Geschreven bij Chronisch gelukkig. Zo herkenbaar van sle...

INFORMATIE

AUTEUR
Erica Vrijmoet
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Chronisch gelukkig.pdf

OMSCHRIJVING

Deze frictieve roman levert voor doorgewinterde lezers een explosie aan gemengde gevoelens op. Eigenlijk hoop je tot op de laatste bladzijde dat de hele geschiedenis verzonnen is. In 'Chronisch Gelukkig' proberen drie kinderen vrolijk op te groeien in Zeist. Ondanks hun Lyme. En ondanks de medische maffia. Het verhaal schuurt met humor langs huidige thema's zoals wetenschappelijke hoogmoed, gebrek aan privacy, en de opkomst van groen rechts, maar het laat vooral het belang van vrienden en familie zien in een wereld waar betrokkenheid steeds vaker plaats lijkt te maken voor bemoeizucht. Het materiarchale motto 'MAKE LOVE, NOT WAR' spat van de pagina's af.

Wil je het boek lezen?Chronisch gelukkig in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erica Vrijmoet. Lezen Chronisch gelukkig Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN