Wereldbibliotheek - De rauwe hemel

Wereldbibliotheek - De rauwe hemel - Emiliano Monge | Tiliboo-afrobeat.com

...september, tien jaar na het faillissement van de zakenbank Lehman Brothers, verschijnt bij Uitgeverij Wereldbibliotheek Er is iets met de Lehmans van Stefano Massini ... De rauwe hemel - Boeklin ... . Deze bijzondere roman is een literaire bewerking van de originele toneeltekst. ... Vier sterren voor De rauwe hemel van Emiliano Monge! Wereldbibliotheek - De rauwe hemel (Paperback). Eeuwigdurend zonlicht en onophoudelijk geweld. Dit zijn de constanten die het bestaan op de dorre... De rauwe hemel verhaalt over dit harde bestaan in de geschiedenis van de oude Germán Alcantara Carnero. De vlucht van een paar jongens naar het buitenland, de g ... De rauwe hemel door Emiliano Monge - boekhandeldouwes.nl ... ... De rauwe hemel verhaalt over dit harde bestaan in de geschiedenis van de oude Germán Alcantara Carnero. De vlucht van een paar jongens naar het buitenland, de gevolgen van een eindeloze oorlog, de verdwijning van een meisje, de opstand van gelovigen, de overpeinzingen van een moordenaar, het zijn deze gebeurtenissen die het leven van Carnero hebben bepaald. Eeuwigduren...

INFORMATIE

AUTEUR
Emiliano Monge
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wereldbibliotheek - De rauwe hemel.pdf

OMSCHRIJVING

Eeuwigdurend zonlicht en onophoudelijk geweld. Dit zijn de constanten die het bestaan op de dorre hoogvlakten van Mexico bepalen. De dagelijkse strijd tegen de elementen en tegen elkaar is het enige wat het leven er een zekere waarde geeft. De rauwe hemel verhaalt over dit harde bestaan in de geschiedenis van de oude Germán Alcantara Carnero. De vlucht van een paar jongens naar het buitenland, de gevolgen van een eindeloze oorlog, de verdwijning van een meisje, de opstand van gelovigen, de overpeinzingen van een moordenaar, het zijn deze gebeurtenissen die het leven van Carnero hebben bepaald. Zijn levensverhaal en dat van zijn lotgenoten heeft één rode draad: de cirkel van geweld, die maar niet doorbroken wordt. Emiliano Monge schrijft in een suggestieve en stuwende stijl met ritmische zinnen die hypnotiserend werken. Of hij wil of niet, de lezer moet zich eraan overgeven en wordt meegenomen op een reis naar het hart van het menselijke bestaan.

Wil je het boek lezen?Wereldbibliotheek - De rauwe hemel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Emiliano Monge. Lezen Wereldbibliotheek - De rauwe hemel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN