Het Woord van God elke dag 2020

Het Woord van God elke dag 2020 - Vincenzo Paglia | Tiliboo-afrobeat.com

...ande zondag is het de Eerste Zondag van de Advent, voor katholieken het begin van het liturgische nieuwe jaar en van de spirituele voorbereidingsperiode op Kerstmis ... Dagelijks Woord - Elke dag een bijbeltekst - Facebook ... . Bij deze gelegenheid publiceert Sant'Egidio, in samenwerking met Uitgeverij Halewijn, het boek Het Woord van God elke dag 2020. BOEK - Het woord van God elke dag 2020. Halewijn/San Egidio - Vincenzo Paglia - 336 p. - paperback. Artikelcode: B-MEDITATIE. Aartsbisschop Vincenzo Paglia (1945) is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II. ... Woord van God. Elke dag opnieuw. - Radio Maria ... . Aartsbisschop Vincenzo Paglia (1945) is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II. Het Woord van God elke dag 2020 € 25,00. In winkelmandje. Aartsbisschop Vincenzo Paglia (1945) is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II. Hij is spiritueel raadg...

INFORMATIE

AUTEUR
Vincenzo Paglia
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Het Woord van God elke dag 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Aartsbisschop Vincenzo Paglia (1945) is voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven en grootkanselier van het Pauselijk Instituut van Johannes Paulus II. Hij is spiritueel raadgever van de Gemeenschap van Sant’Egidio. In dit boek biedt hij voor elke dag korte spirituele commentaren bij een lezing uit de Bijbel, ter ondersteuning van de dagelijkse meditatie.

Wil je het boek lezen?Het Woord van God elke dag 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vincenzo Paglia. Lezen Het Woord van God elke dag 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN