Het getal Fu

Het getal Fu - Ayu Utami | Tiliboo-afrobeat.com

...al Fu geeft een beeld van de veranderingen die zich in de Indonesische maatschappij aan het voltrekken zijn ... Het getal Fu, Ayu Utami - Hardback - 9789044515015 | AKO ... ... . De vrienden Parang Jati en de jonge bergbeklimmer Yudi zijn vaak te vinden in de bergen van Oost-Java. Tijdens het klimmen verbeeldt Yudi zich regelmatig een verleidelijke gedaante voor zich te zien. Het getal Fu geeft een beeld van de veranderingen zoals die zich nu in de Indonesische samenleving voltrekken. De vrienden Parang Jati en de jonge bergbeklimmer Sandi Yuda zijn vaak te vinden in de bergen van Oost-Ja ... Het getal Fu - Ayu Utami | Boeken.com ... . De vrienden Parang Jati en de jonge bergbeklimmer Sandi Yuda zijn vaak te vinden in de bergen van Oost-Java. Tijdens het klimmen verbeeldt Yuda zich regelmatig een verleidelijke gedaante te zien, een vrouw met een wolvengezicht, die ... Het getal Fu. Het getal Fu geeft een beeld van de veranderingen zoals die zich nu in de Indonesische samenleving voltrekken. De maatschappelijk geë...

INFORMATIE

AUTEUR
Ayu Utami
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het getal Fu.pdf

OMSCHRIJVING

Het getal Fu geeft een beeld van de veranderingen die zich in de Indonesische maatschappij aan het voltrekken zijn. De vrienden Parang Jati en de jonge bergbeklimmer Yudi zijn vaak te vinden in de bergen van Oost-Java. Tijdens het klimmen verbeeldt Yudi zich regelmatig een verleidelijke gedaante voor zich te zien. Een vrouw met een wolvengezicht, die hem een magisch getal toefluistert: het Fu-getal. Deze mystieke ervaring lijkt een scherp contrast te vormen met de politieke betrokkenheid van zijn vriend Parang Jati en diens verbeten strijd tegen fanatieke religieuze groeperingen.

Wil je het boek lezen?Het getal Fu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ayu Utami. Lezen Het getal Fu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN