ONPERSOONLIJKE HERINNERINGEN

ONPERSOONLIJKE HERINNERINGEN - Frans Coenen | Tiliboo-afrobeat.com

...onlijke herinneringen is een familiegeschiedenis van het huis Willet-Holthuysen aan de Herengracht in Amsterdam, waarvan Frans Coenen van 1895 tot 1932 conservator was ... Bureau ISBN - Onpersoonlijke herinneringen ... . De roman is met de novelle Zondagsrust een van zijn beste werken. Onpersoonlijke herinneringen (1936) ... Dit vertrek bleef onbewoond en vol vage herinnering..... Maar het dramatische, het hevig bewogene leefde nog aan de overzijde der gang, waar de slaapkamer geweest was. Onpersoonlijke herinneringen is een familiegeschiedenis van het huis Willet-Holthuysen aan de Herengracht in Amsterdam, waarvan Frans Coenen van 1895 tot 1932 conser ... Frans Coenen, Onpersoonlijke herinneringen · dbnl ... . Onpersoonlijke herinneringen is een familiegeschiedenis van het huis Willet-Holthuysen aan de Herengracht in Amsterdam, waarvan Frans Coenen van 1895 tot 1932 conservator was. De roman is met de novelle Zondagsrust een van zijn beste werken. 'Frans Coenen Onpersoonlijke herinneringen' In: Lexicon van literaire werken: 1989-2014: Nicolaas Mats...

INFORMATIE

AUTEUR
Frans Coenen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
ONPERSOONLIJKE HERINNERINGEN.pdf

OMSCHRIJVING

Onpersoonlijke herinneringen is een familiegeschiedenis van het huis Willet-Holthuysen aan de Herengracht in Amsterdam, waarvan Frans Coenen van 1895 tot 1932 conservator was.De roman is met de novelle Zondagsrust een van zijn beste werken.Veel bekender dan Onpersoonlijke herinneringen is Buddenbrooks, de familiegeschiedenis uit 1901 van Thomas Mann. De beide werken staan literair op gelijke voet.

Wil je het boek lezen?ONPERSOONLIJKE HERINNERINGEN in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frans Coenen. Lezen ONPERSOONLIJKE HERINNERINGEN Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN