Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken

Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken - R.G.A. Beaujean | Tiliboo-afrobeat.com

...ek door de rechter-commissaris in strafzaken ... Wat is de betekenis van Rechter-commissaris ... . Op 1 januari 2013 zijn de Wet versterking positie rechter-commissaris (Stb. 2011, 600) en de Wet... Het e-book Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken, geschreven door R.G.A. Beaujean, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Op 1 januari 2013 zijn de Wet versterking positie rechter-commissaris (Stb. 2011, 600) en de Wet herziening regels betreffende de processtukken in strafzaken (Stb. 2011, 601) in werking getreden. Deze wetsw ... Studystore | Onderzoek door de rechter-commissaris in ... ... . 2011, 601) in werking getreden. Deze wetswijzigingen hebben gevolgen voor de wijzen waarop de rechter-commissaris door de officier van justitie en de verdediging in het vooronderzoek kan worden betrokken. Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken (e-Book) Prijs: € 26,00 Nederland Strafvorderi...

INFORMATIE

AUTEUR
R.G.A. Beaujean
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken.pdf

OMSCHRIJVING

Op 1 januari 2013 zijn de Wet versterking positie rechter-commissaris (Stb. 2011, 600) en de Wet herziening regels betreffende de processtukken in strafzaken (Stb. 2011, 601) in werking getreden. Deze wetswijzigingen hebben gevolgen voor de wijzen waarop de rechter-commissaris door de officier van justitie en de verdediging in het vooronderzoek kan worden betrokken. Een en ander heeft ook gevolgen voor de verhouding van de rechter-commissaris tot de zittingsrechter met name waar het de vraag betreft wie op (en tot) welk moment de regie voert.In deze publicatie worden de veranderingen toegelicht en wordt in brede zin beschreven welke onderzoekshandelingen de rechter-commissaris kan verrichten en op welke wijzen met het oog daarop verzoeken aan hem kunnen worden gedaan.

Wil je het boek lezen?Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.G.A. Beaujean. Lezen Onderzoek door de rechter-commissaris in strafzaken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN