Dé 10 synergieprincipes

Dé 10 synergieprincipes - Sonja Kimpen | Tiliboo-afrobeat.com

... synergieprincipes werken omdat ze gebaseerd zijn op de wetten van de natuur ... De 10 synergieprincipes - metadata.isbn.nl ... . Het goede nieuws is dat dé 10 principes niet alleen werken om beter te presteren. Ze werken ook om af te slanken of als basis om gezondheidsproblemen of klachten te verhelpen. Alle theorieën en inzichten over gezondheid en vitaliteit grijpen in essentie terug ... je makkelijker maken om dé 10 synergieprincipes te trainen zodat ze nadien voor de rest van je leven werken voor jou. De troeven van Sonja's aanpak: De mindset-, hersen- én hormonentraining z ... Dé 10 synergieprincipes - Sonja Kimpen - (ISBN ... ... . De troeven van Sonja's aanpak: De mindset-, hersen- én hormonentraining zorgt voor een totaalaanpak en dat maakt het verschil. Geen boycottende en dikmakende gedachten meer. Dé 10 synergieprincipes | ISBN 9789492883414 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De 10 synergieprincipes, Voor de beste vorm op elke leeftijd zonder dieet' door Sonja Kimpen - Onze prijs: €25...

INFORMATIE

AUTEUR
Sonja Kimpen
DIMENSIE
6,6 MB
BESTANDSNAAM
Dé 10 synergieprincipes.pdf

OMSCHRIJVING

DE 10 SYNERGIEPRINCIPES VOOR DE BESTE VORM OP ELKE LEEFTIJD. ZONDER DIEETWaarom werken diëten niet? Omdat diëten altijd aanvoelen als een vechten tegen je lichaam. Ze zijn gebaseerd op karakter hebben, volhouden en nee zeggen tegen alles wat je lekker vindt. Als je dé 10 synergieprincipes toepast, gaat het niet over vechten tegen je lichaam, maar over samenwerken met je lichaam. Over ja zeggen tegen vitaliteit, energie en genieten van je beste vorm. Kortom: Jij, je lijf, je hormonen en je brein: samen één sterk team.Voel je je goed in je vel, dan beweeg je met meer gemak, denk je positief over jezelf en heb je meer zelfrespect. Je kunt eindelijk ongeremd gaan voor je dromen. Dat voelt fantastisch!Sonja Kimpen biedt je een overzichtelijke strategie om je lijf in vorm te brengen en te houden. Ze geeft je tips, trucs en hulpmiddelen die het je makkelijker maken om dé 10 synergieprincipes te trainen zodat ze nadien voor de rest van je leven werken voor jou. De troeven van Sonja's aanpak:  De mindset-, hersen- én hormonentraining zorgt voor een totaalaanpak en dat maakt het verschil.  Geen boycottende en dikmakende gedachten meer. Originele inspiratie, eyeopeners en praktische invulrasters zullen je daadkracht stimuleren. SONJA KIMPEN Sonja Kimpen, master bewegingswetenschappen, pionierde 20 jaar geleden in België met haar gedachtegoed en coachstrategieën. Zij volgt hiervoor de wetenschappelijke evoluties op de voet. De nieuwste bevindingen over hersen- en hormonenwerking bevestigen nu haar jarenlange toegepaste inzichten.Met 15 bestsellers, verkocht Sonja Kimpen reeds meer dan één miljoen boeken. Haar primetime tv-programma's hadden een grote bijval en worden internationaal overgenomen. Ze is een veel gevraagd spreker omdat ze een publiek kan enthousiasmeren door haar stimulerend taalgebruik. Haar fundamentele inzichten maken haar al jarenlang tot de autoriteit in Vlaanderen op het gebied van vitaliteit. Ze runt het bedrijf Synergie dat een inspiratieplek is voor coaching, training, advies, opleidingen en onderscheidende voedingsmiddelen.

Wil je het boek lezen?Dé 10 synergieprincipes in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sonja Kimpen. Lezen Dé 10 synergieprincipes Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN