stijlfactor 5

stijlfactor 5 - Merel van 't Wout | Tiliboo-afrobeat.com

...tor 5 (Hardcover). STIJLFACTOR5 Alles over kleur, kleding, stijl en een professionele look Na de succesvolle Kleding Genoeg-boeken komt auteur ... stijlfactor 5: je mooiste zelf: Amazon.es: Merel van 't ... ... ... De titel van dit boek, 'Stijlfactor5′, verwijst naar jouw persoonlijke stijlsleutel. Het zijn de vijf essentiële factoren die van invloed zijn op jouw kledingstijl. Met jouw SF5 zul je kleding en accessoires kopen die je mooi maken, waarin je jezelf bent en die aansluiten bij je beroep. Een basis waarop je telkens weer terug kunt vallen, ongeacht leeftijd, mode of gelegenheid. stijlfactor 5 « » stijlfactor 5 ... Het zijn d ... Stijlfactor 5 - Styling Online ... . Een basis waarop je telkens weer terug kunt vallen, ongeacht leeftijd, mode of gelegenheid. stijlfactor 5 « » stijlfactor 5 ... Het zijn de 5 essentiële factoren die van invloed zijn op jouw kledingstijl. Een bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Merel van 't Wout
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
stijlfactor 5.pdf

OMSCHRIJVING

STIJLFACTOR5 Alles over kleur, kleding, stijl en een professionele look Na de succesvolle Kleding Genoeg-boeken komt auteur en kledingcoach Merel van 't Wout met een NIEUW boek over kleding. Een boek voor zowel de modefan als de leek. Een prachtig vormgegeven koffietafelboek met veel voorbeelden en afbeeldingen, uitstekend als illustratiemateriaal te gebruiken voor kleurenanalisten en stylisten. Het boek bevat tientallen kleurschema's, voorbeelden van accessoires en adviezen voor vrouwen van jong tot oud op het gebied van kleur, kleding, styling, accessoires en zakelijke presentatie. 21 interessante vrouwen (geen modellen, maar echte vrouwen) zijn voorzien van een Stijlfactor5 advies en vertellen zelf over wie ze zijn, wat hun drijft en hoe hun kledingstijl zich daarbij verhoudt. Ook is er een hoofdstuk opgenomen over het actuele onderwerp 'personal branding'. Het haar en de make-up is verzorgd door Rob Peetoom Hair + Make-up. De belangrijkste boodschap van SF5 luidt: ''Wees je mooiste zelf!'' Ga op zoek naar jouw eigen stijl, zodat je kleding draagt die werkelijk bij je past, waar je je prettig in voelt. Zo houdt Antoinette van creatieve en vrolijke kleding, Fabienne meer van de Parisienne-stijl en mag het van Susan wel een tikkeltje sexy. Juist door dicht bij jezelf te blijven, creëer je een tijdloze stijl die je gemakkelijk trendy kunt stylen en updaten. En het leuke is dat er een duidelijke link bestaat tussen je kledingstijl en je persoonlijkheid. Een belangrijk onderdeel van 'personal branding', waaraan ook een hoofdstuk is gewijd. Achterflap: 'De titel van dit boek, Stijlfactor5, verwijst naar jouw persoonlijke stijlsleutel. Het zijn de 5 essentiële factoren die van invloed zijn op jouw kledingstijl. Een bondige, maar o zo handige, kledingblauwdruk die gemakkelijk te onthouden is. Een basis waarop je telkens kunt terugvallen, ongeacht leeftijd, mode of gelegenheid. Als je je Stijlfactor5 weet, zul je voor 90% goed zitten. Kleding dragen die mooi staat en bij je persoonlijkheid en beroep past. Dat de Stijlfactor5 voor elke vrouw anders is, illustreren de 21 geportretteerde vrouwen in dit boek. Het is van zoveel factoren afhankelijk, geen vrouw op aarde heeft dezelfde top 5. Juist omdat er zoveel mogelijkheden zijn, zul je je bewust moeten zijn van je uiterlijk, wie je bent en de eisen die je aan je kleding stelt. Zo kun je het maximale effect uit je garderobe halen en alles met plezier dragen'.

Wil je het boek lezen?stijlfactor 5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Merel van 't Wout. Lezen stijlfactor 5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN