Kinderen van de wind 04. het uur van de slang

Kinderen van de wind 04. het uur van de slang - Bourgeon | Tiliboo-afrobeat.com

...n van de wind 04. het uur van de slang (Paperback) ... Kinderen van de wind #4 - Het uur van de slang | Comic ... ... . Isa is haar land ontvlucht om zich te kunnen vreken. Als dochter van de wind krijgt ze op de... De kinderen van de wind 4: Het uur van de slang (Paperback). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren Select Ontdek het nu voor 9,99 p.j. Zoek je product. In ... De Kinderen van de win ... bol.com | Kinderen van de wind 04. het uur van de slang ... ... .j. Zoek je product. In ... De Kinderen van de wind - De deel: 4 - Het uur van de slang. - HC - 1e Herdruk - 1996 - (F.Bourgeon.) - uitgave: Casterman. Zeer goede staat tot bijna nieuwstaat. Kinderen van de wind 4 - het uur van de slang (Hardcover). Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zon...

INFORMATIE

AUTEUR
Bourgeon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen van de wind 04. het uur van de slang.pdf

OMSCHRIJVING

Isa is haar land ontvlucht om zich te kunnen vreken. Als dochter van de wind krijgt ze op de oceaanroutes te maken met oorlogen en gevangenissen. Ze ontdekt dat Amerika en de Antillen hun rijkdom danken aan de gruwelijke slavenhandel. Ondanks die ingrijpende ervaringen geniet Isa tenvolle van het leven. Ze houdt van mannen, vrouwen, maar nog het meest van haar vrijheid. Ze zal haar rebelse aard nooit verlochenen.

Wil je het boek lezen?Kinderen van de wind 04. het uur van de slang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bourgeon. Lezen Kinderen van de wind 04. het uur van de slang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN