In een handpalm

In een handpalm - K. Michel | Tiliboo-afrobeat.com

...j ook een van de gelukkige mensen bent die een 'M' in de handpalm heeft, laat dit dan een herinnering er aan zijn dat je echt buitengewoon bent en dat je alles kunt bereiken in het leven wat je maar wilt ... Handpalm voorspelt kanker | Gezondheidsnet ... . Als je iemand kent met de letter 'M' in de handpalm, deel deze bijdrage dan met die persoon. Bekende oorzaken zijn het overmatig gebruik van de handpalmen, de veroudering en huidziektes, maar tal van andere aandoeningen leiden tot een pijnlijke handpalm. De doffe, scherpe of stekende pijn in de handpalm is constant, al verergert deze soms ook bij beweging. Soms neemt de pijn ook af na verloop van tijd, bijvoorbeeld bij een letsel. Deze lijn heeft alles ... Je hand opmeten - wikiHow ... . De doffe, scherpe of stekende pijn in de handpalm is constant, al verergert deze soms ook bij beweging. Soms neemt de pijn ook af na verloop van tijd, bijvoorbeeld bij een letsel. Deze lijn heeft alles te maken met je liefdesleven. Een korte lijn betekent dat je niet veel belang hecht aan romantische relaties. Een lange, golvende lijn wil zeggen dat je op je gemak en flexibel bent in het verloop van je relatie. Een rechte hartlijn kan betekenen dat je relaties rationeel bekijkt, ...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Michel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
In een handpalm.pdf

OMSCHRIJVING

Een korte uitweiding over de ziel, een beschouwing over dropwater, nieuwe ontmoetingen van meneer Tingeling, het relaas van een bezoek aan de douchende man op Schiphol ' ook in zijn verhalen betovert K. Michel de lezer en politoert hij de alledaagse werkelijkheid in hoogglans. Naast verhalen over liefdesbreuken en een lofrede op de waarde van de verte, wordt er de draak gestoken met politieke prietpraat en gepiekerd over de spanning tussen signaal en ruis.

Wil je het boek lezen?In een handpalm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Michel. Lezen In een handpalm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN