Wildernis, woongebied en wingewest

Wildernis, woongebied en wingewest - Louwrens Hacquebord | Tiliboo-afrobeat.com

...ernis, woongebied en wingewest' beschrijft Louwrense Hacquebord, op basis van zijn expedities, hoe de bewoners van het poolgebied door de eeuwen heen onder barre omstandigheden hebben overleefd ... PDF Download Wildernis, woongebied en wingewest | BANK72 PDF ... . Hij vertelt over de jacht op walvissen en ijsberen, walrussen en zeehonden, ... In 'Wildernis, woongebied en wingewest' beschrijft Louwrens Hacquebord hoe de bewoners van het poolgebied door de eeuwen heen onder barre omstandigheden hebben overleefd. Hij vertelt over de jacht op walvissen en ijsberen, walrussen en zeehonden, over hoe men steenkool uit de bevroren grond haalde en hoe men er tegenwoordig olie en gas wil winnen. In Wildernis ... De poolgebieden: wildernis, woongebied en wingewest ... ... . Hij vertelt over de jacht op walvissen en ijsberen, walrussen en zeehonden, over hoe men steenkool uit de bevroren grond haalde en hoe men er tegenwoordig olie en gas wil winnen. In Wildernis, woongebied en wingewest doet Louwrens Hacquebord verslag van zijn onderzoek naar de verandering van het Noordpoolgebied, het gebied dat in de Griekse mythologie werd gezien als een ...

INFORMATIE

AUTEUR
Louwrens Hacquebord
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Wildernis, woongebied en wingewest.pdf

OMSCHRIJVING

Voor de één is het een bijna ontoegankelijke ijswoestijn vol uitdagingen, voor de ander de plek waar grondstoffen en fossiele brandstoffen vandaan gehaald kunnen worden, en voor weer een ander is het poolgebied gewoon een gelukzalig woon- en leefgebied. De exploitatiegeschiedenis van de poolgebieden behoort tot de meest fascinerende hoofdstukken uit de geschiedenis van de mensheid.Louwrens Hacquebord deed vijfendertig jaar lang onderzoek naar de exploitatie van de poolgebieden. Op basis van zijn expedities beschrijft hij hoe de bewoners van het gebied door de eeuwen heen onder barre omstandigheden hebben overleefd. Hij vertelt over de jacht op walvissen en ijsberen, walrussen en zeehonden, over hoe men steenkool uit de bevroren grond haalde en hoe men er tegenwoordig olie en gas wil winnen. En ook hoe natuurbeschermingsorganisaties de gebieden proberen te beschermen.

Wil je het boek lezen?Wildernis, woongebied en wingewest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Louwrens Hacquebord. Lezen Wildernis, woongebied en wingewest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN