Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia

Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia - Paul de Waard | Tiliboo-afrobeat.com

...wijzer - Wereldwijzer Gambia. Auteur: Paul de Waard ... ICB WereldWijzer ... . Serie: Wereldwijzer. Taal: Nederlands 4.0 van de 5. 2 reviews Delen. Afbeelding 1 van 11. Inkijkexemplaar. Paul de Waard "The 2007 Melbourne CBD shooting was an incident that occurred in the Central Business District of Melbourne, Victoria on 18 June 2007. Three ... Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia (Paperback). De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige, witte en onvervuilde stranden worden... De Wereldwijzer Reisgids Gambia geeft je veel p ... Wereldwijzer reisgids Gambia, Wereldwijzer | Boeken.com ... ... De Wereldwijzer Reisgids Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Naast achtergrondinformatie over de geschiedenis, de bevolking en de cultuur worden ook belevenissen van andere bezoekers aan Gambia uitgelicht. Leuk om tussen de feiteli...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul de Waard
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia.pdf

OMSCHRIJVING

De kust van Gambia is van een exotische schoonheid: prachtige, witte en onvervuilde stranden worden omzoomd door palmbomen. Landinwaarts kunt u Afrika ontmoeten zoals dat er in de tijd van de slavenhandel waarschijnlijk heeft uitgezien. Hier heeft de tijd stilgestaan. De bevolking is vriendelijk en vooral nieuwsgierig. Met een glimlach en een uitgestoken hand kunt u overal terecht. Voor vogelliefhebbers en sportvissers is het land een paradijs. Maak kennis met Gambia en u maakt kennis met een wereld die u niet voor mogelijk hield.

Wil je het boek lezen?Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul de Waard. Lezen Wereldwijzer - Wereldwijzer Gambia Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN