Van toen en nu en héél misschien ook morgen

Van toen en nu en héél misschien ook morgen - Marianne Grootenboer | Tiliboo-afrobeat.com

...isje dat de wereld ontdekt, heimwee naar een gemist verleden, een bronstige troubadour ... May Divorce Be With You - 2Doc.nl ... ... In 'Van toen en nu...' maken wij opnieuw kennis met de kleurrijke en soms ontroerende wereld van Marianne Grootenboer. Meer nog dan in haar bundel 'Weer Thuis' tillen haar teksten/beelden ons moeiteloos over de grenzen van een al-of-niet bestaande werkelijkheid. Bestel Van toen en nu en héél misschien ook morgen van Marianne Grootenboer. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van toen en nu en héél missch ... Marianne Grootenboer - Van toen en nu en héél misschien ... ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Van toen en nu en héél misschien ook morgen Marianne Grootenboer Prachtig, luxe uitgevoerd boek met gedichten, tekeningen, schilderijen en collages van de Rotterdamse kunstenares Marianne Grootenboer. Boek Van toen en nu en héél misschien ook morg...

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Grootenboer
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Van toen en nu en héél misschien ook morgen.pdf

OMSCHRIJVING

Een meisje dat de wereld ontdekt, heimwee naar een gemist verleden, een bronstige troubadour...In 'Van toen en nu...' maken wij opnieuw kennis met de kleurrijke en soms ontroerende wereld van Marianne Grootenboer. Meer nog dan in haar bundel 'Weer Thuis' tillen haar teksten/beelden ons moeiteloos over de grenzen van een al-of-niet bestaande werkelijkheid.Marianne Grootenboer is beeldend kunstenaar en schrijver.

Wil je het boek lezen?Van toen en nu en héél misschien ook morgen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Grootenboer. Lezen Van toen en nu en héél misschien ook morgen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN